Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Vrachtwagen verliest lading op tunnelweg

Toegevoegd: 04-02-2014, 09.48 uur
Door: Rolf de Feijter

BORSSELE - Op de Westerscheldetunnelweg, tussen het tolplein en de westbuis van de Westerscheldetunnel, heeft het verkeer vanmorgen enige tijd last gehad van vertraging.

Even na 08.00 uur verloor een vrachtwagen op de Westerscheldetunnelweg een lading betonblokken. Mogelijk raakten hierdoor ook enkele personenauto's beschadigd. Er was tijdelijk maar één rijstrook beschikbaar voor het verkeer in de richting van Terneuzen. Hierdoor ontstond filevorming tussen het tolplein en de westbuis van de tunnel. Ook tussen de kruising met de Bernhardweg-West en het tolplein was dit het geval.

Een bergingsbedrijf heeft meerdere auto's afgetakeld. Meer informatie is op dit moment nog niet bekend.  


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walter (6-2-2014 om 13:30)
@frans, maar R85 heeft wel gelijk,het zijn altijd dezelfde figuren die reageren en nergens verstand van hebben.
Frans (5-2-2014 om 18:05)
Kijk eens aan. R85 heeft geen argumenten en begint dus met persoonlijke aanvallen. Die overigens niet erg sterk zijn.
R85 (5-2-2014 om 11:04)
Beetje jammer. Als je t aantal ongevallen bekijkt met personenwagens valt t nog mee toch. Magoed valt wel op dat de er vaak dezelfde mensen reageren. Achter de geraniums op de rug van een ander meeliften zeker en zeggen dat ze arbeidsongeschikt zijn zeker??? Owja!!!!! Ik doe dit omdat ik verplicht 3 kwartier moet maken en omdat ik wel werk! Iets langer dan van 8 tot 5 en nee niet met lakschoentjes vanachter mijn laptop op een kantoor....
Frans (4-2-2014 om 21:48)
En hoppa! De volgende! Dagelijkse kost tegenwoordig. Maar die chauffeurs kunnen allemaal heel goed rijden hoor, het is altijd de schuld van iemand anders. En die lading, tja, daar kunnen ze natuurlijk ook niks aan doen he? Goh, heb jij je auto in elkaar gereden tegen zo'n betonblok? Tja, eigen schuld he? Moet je maar niet op een weg rijden waar zo'n beetje elke dag een vrachtwagen z'n lading verliest.
chris (4-2-2014 om 20:41)
@jos, hoeveel vertraging ik al heb gehad door gebotste auto,s.......... Kan ik die ook doorberekenen??????
kansloos (4-2-2014 om 19:18)
Hey amai, Hoe dacht je dan nog te kunnen tanken, boodschappen doen, of spullen te kopen? Vrachtwagens zijn onmisbaar, denk daar maar eens over na. Maar het enige wat jouw kanoverkomen dat je koffie op je toetsenbord laat vallen als je op kantoor zit. Eerst even denken dan reageren
Cookie-instellingen beheren