Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 301 km

Heler met gestolen telefoon aangehouden

Toegevoegd: 05-02-2014, 13.35 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft een 26-jarige inwoner van Middelburg aangehouden voor heling.

Woensdagmiddag rond 17.45 uur vroeg de Middelburger in een telefoonzaak in Goes om een IPhone resetten. De winkelier vermoedde dat het om een gestolen telefoon ging en waarschuwde de politie. De smartphone bleek inderdaad gestolen te zijn in Noord-Holland op 27 oktober vorig jaar.

Agenten namen de Middelburger mee naar het bureau voor verhoor. Het openbaar ministerie legde hem een boete op van 350 euro. De eigenaar krijgt zijn telefoon binnenkort terug.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (5-2-2014 om 19:04)
Gelukkig bestaan er ook nog domme boefjes... Goedkope dingetjes zijn altijd mooi meegenomen, maar als het iets te mooi overkomst zul je toch vragen moeten gaan stellen. Zo te lezen heeft hij geschikt met het OM dus hij wist dat ie fout zat met zn gestolen goed. Dus aangifte loont wel degelijk. ;-)
hilly (5-2-2014 om 17:19)
mooi, die is ook weer terug, ik wil wel waarschuwen dat in AH XL vlissingen, ook op drukke dagen rollers actief zijn en loeren op de telefoons.
Yvon (5-2-2014 om 14:22)
Een pluim voor de telefoonwinkels.
Cookie-instellingen beheren