Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Belgen in auto met gestolen kentekenplaten

Toegevoegd: 05-02-2014, 13.54 uur
Door: Rolf de Feijter

HOEK - Aan de Grootteweg in Hoek heeft de politie donderdagavond twee inwoners van het Belgische Eeeklo gearresteerd. Het tweetal reed in een auto met gestolen kentekenplaten.

Op weg naar zijn werk door de Westerscheldetunnel naar Terneuzen zag een agent een auto rijden die zijn aandacht trok. Hij volgde de auto tot aan de Grootteweg en gaf ondertussen zijn positie door aan zijn collega's. Het tweetal in de auto kon zonder problemen worden ingerekend.

Later bleek dat de kentekenplaten op de auto gestolen waren. Het voertuig is voor onderzoek overgebracht naar het bureau. De 21-jarige bestuurder is in verzekering gesteld. De passagier is na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jans (5-2-2014 om 18:52)
Jammer Willy dat je alles aangrijpt om de politie af te kraken, ookal is er goed opgetreden. Helaas blijkt dat jij totaal geen verstand hebt van de wet, want agenten hebben voor de uitoefening van hun taak ontheffing van het RVV. Dit betekent dat ze ook niet handsfree mogen bellen als het niet anders kan en ze met spoed contact met de meldkamer moeten hebben. Zorg dat je de feiten kent voordat je reageert!
mercedes (5-2-2014 om 16:37)
Leuke reactie van Willy zeg. Maar goed dat die agent oplettend was en dan moet toch weer iemand zo'n opmerking geven. Ik vind het crimineel als je dit soort opmerkingen plaatst. Was iedereen maar oplettender dan was de pakkans groter. Handsfree of niet: toppie !!!
mar (5-2-2014 om 14:11)
lees dat wel eens dat Belgen vertellen dat ze bij smog, dan mag er niet harder gereden worden, dan bijv. 90km/u er valse? nummerplaten op de auto monteren zodat ze toch niet beboet kunnen worden als ze de snelheid overtreden. Dus sta er niet van te kijken. Oplettende politieman, soms zou ik dat ook wel eens willen als ik iets vermoed. Maar ja stel dat het mis is, ik ben geen agent(e).
Willy (5-2-2014 om 14:07)
Toch wel handsfree gebeld met de collega's he,anders ben je crimineel.
Cookie-instellingen beheren