Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Twee doden bij ongeluk N59 Bruinisse

Toegevoegd: 06-02-2014, 12.09 uur - Update: 06-02-2014, 17.14 uur
Foto 11 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JanP (6-2-2014 om 18:39)
Gisteren stond er een slagboom open vanaf de parallelweg naar de n59, waar je moet invoegen terwijl die normaal toch dicht is en je moet doorrijden tot de T-spitsing bij de frietkar? De invoegstrook is eigenlijk veel te kort om met 80 in te voegen tenzij je echt gas geeft met een redelijke auto. Hoe dan ook het is een tragisch ongeval het zullen je ouders of grootouders zijn, veel sterkte met dit verlies. Maar ook voor de chauffeur die het ziet aankomen maar niets meer kan dan remmen en een bepaalde kant op sturen.
mc (6-2-2014 om 17:57)
Ik vraag me af hoe dit ongeluk heeft plaatsgevonden. De vrachtwagen staat op de verkeerde weghelft, de neus staat de kant van goerree overflakkee op, terwijl hij op een gedeelte van de weg staat die richting de bypass gaat. Terwijl de auto links aan de voorkant geraakt is, een rare situatie. Ik wens de nabestaanden en de chauffeur van de vrachtwagen heel veel sterkte toe!
Renata (6-2-2014 om 17:20)
Hoe kan een weg de schuld zijn van een ongeval? Een ongeval kan overal en altijd gebeuren door veel verschillende oorzaken. Menselijke of technische oorzaak.... Hebben we allemaal al eens niet goed opgelet of wat dan ook? Laten we vooral allemaal op onze eigen rijstijl letten en ANTICIPEREN in het verkeer. Maar nog meer, laten we hier alleen maar de nabestaanden en alle andere betrokkenen sterkte wensen.
Peter (6-2-2014 om 17:03)
@ Jaap Verkeer Zucht,wat een gekraai. De N59 is van Rijkswaterstaat, niet van de Provincie. Vierbaans maakt de sluis niet breder. Eerst nadenken, dan typen.
Vlissinger76 (6-2-2014 om 16:42)
@ Jan wat heeft dit met dit ongeluk te maken??? Deze chauffeur komt wekelijks bij ons gas brengen en is een prima chauffeur. Ik wens hem en de nabestaande veel sterkte toe!
lia (6-2-2014 om 16:41)
we moeten niet te snel oordeelen ik heb vorge week een famieli lid verlooren aan een enstig ongeluk en iedereen heeft gelijk een ordeel ik wenst de nabestaanden heel veel sterkte en de chauffur ook veel sterkte ik weet hoe het voelt als zo iets gebeurt
Cookie-instellingen beheren