Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Twee doden bij ongeluk N59 Bruinisse

Toegevoegd: 06-02-2014, 12.09 uur - Update: 06-02-2014, 17.14 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de N59 bij Bruinisse zijn donderdag aan het begin van de middag twee personen omgekomen bij een ernstig verkeersongeluk.
 
Het ongeluk gebeurde rond 12.05 uur ter hoogte van hectometerpaaltje 28,1. Dat is vlakbij de Grevelingensluis. Er was sprake van een ongeluk tussen een personenauto en een vrachtwagen. De politie meldde aanvankelijk dat de twee inzittenden van de personenauto gewond waren geraakt. Later bleek dat zij aan hun verwondingen waren bezweken.
  
Drie brandweervoertuigen, meerdere ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. De brandweer schaalde op naar middelongeval. De weg moest vanwege het ongeval gedeeltelijk worden afgesloten. Het verkeer wordt nog tot 15.45 uur omgeleid over de parallelweg.
 
De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt.
 
Over dit incident is een recenter artikel verschenen:
- Doden N59 vormden echtpaar (06-02-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marie (6-2-2014 om 15:18)
@Jan Er is ook nog zoiets als eigen verantwoordelijkheid nemen, dus NIET meerijden of contact opnemen met de politie. Zijn baas kan niks verplichten en is geen reden om te ontslaan. Ik snap je, maar dit staat los van dit vreselijke ongeval.
Jan (6-2-2014 om 14:57)
een goede vriend wordt door zijn baas iedere dag verplicht mee te rijden van noord beveland naar bruinisse. de chauffeur drinkt bier, zit te bellen, te whatsappen en rijdt vaak idioot hard. zijn baas weigert er wat aan te doen en hij moet anders heeft hij geen werk meer. wij verwachten dus zowat iedere dag een ongeluk zoals dit. ik wens in dit geval de nabestaanden heel veel sterkte. en de zorgverleners ook - heel erg allemaal
Kees (6-2-2014 om 14:49)
Als ik de foto zo zie, een bestuurder die naar Bruinisse wil, maar ter plaatse niet bekend en geprobeerd heeft de by-pass op te rijden. Dit heb ik al vaker gezien, maar dat liep altijd wel goed af. In dit geval heeft de bestuurder waarschijnlijk naar de slagboom gekeken en is vergeten op tegemoet komend verkeer te letten.
Verkeersdeelnemer (6-2-2014 om 14:39)
Oordeel niet voordat de oorzaak bekend is, dit ongeval heeft niets met wel of geen vierbaansweg te maken. Sterkte aan nabestaanden en chauffeur.
Martin x (6-2-2014 om 14:32)
@Jaap Verkeer, je weet nog niet eens wat er plaatsgevonden heeft en dan roep je maar wat. Natuurlijk zou die weg veiliger mogen zijn, b.v. 4 banen van 20 meter breed en betonnen afscheidingen ertussen. Of, en hoe, dit ongeval dan zonder levens te kosten had plaatsgevonden weten we pas na onderzoek van de mensen die er echt verstand van hebben.
Monique (6-2-2014 om 14:32)
Reed er voorbij... zag toen dat het er niet goed uitzag (auto geheel afgeschermd) Heel erg triest.... Alle nabestaanden heel erg veel sterkte gewenst... De vrachtwagenchauffeur ook veel sterkte.... Ook voor de hulpverleners is dit weer een zware klap...