Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Doden N59 vormden echtpaar

Toegevoegd: 06-02-2014, 17.07 uur
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De slachtoffers van het dodelijke ongeval op de N59 vanmiddag bij Bruinisse zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw. Het gaat om een echtpaar uit die plaats. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De twee wilden met hun personenauto vanaf de Grevelingensluis de N59 oprijden. Daar kwamen ze in botsing met een vrachtwagen. Het echtpaar raakte door de aanrijding zo zwaar gewond dat de opgeroepen hulpverlening niets meer voor hen kon doen. De twee overleden ter plekke.

Vanwege het ongeval is de weg tot 15.45 uur gedeeltelijk afgesloten geweest om de verkeersongevallenanalisten sporenonderzoek te laten doen en de wegbeheerder de ravage op te laten ruimen. Het verkeer is omgeleid via de parallelweg.

Zie ook:
- Twee doden bij ongeluk N59 Bruinisse (06-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t is wat (8-2-2014 om 13:24)
De beide auto's (iig de vrachtauto) staan idd met de neuzen verkeerd... Een vrachtwagen die rondtolt? Moet wel..... Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Voor het echtpaar is het -al klinkt dat gek- aan de ene kant fijn om samen te gaan... Zij hebben geen verdriet om elkaar op deze manier.. Maar voor evt kinderen is het natuurlijk dubbel erg.. beide ouders in 1 keer te moeten missen... Heel triest.
Tragedie (8-2-2014 om 12:10)
Sterkte voor de vrachtwagenchauffeur, zo een ongelukkig drama zou niemand mee hoeven maken, maar het was een ongeluk. ook sterkte aan nabestaanden. verder bepleit ik ter voorkoming van dit soort drama's toch maar weer een strengere regelgeving inzake hoogbejaarden en rijbewijzen.
jan (8-2-2014 om 11:42)
allereerst wens ik alle betrokkenen sterkte.wat me opvalt is dat de auto min of meer is gegrepen door de vrachtwagen, terwijl meestal het lichtere voertuig word weggeduwd tijdens een aanrijding. De reden dat de vrachtwagen meer naar links staat is ontstaan doordat de chauffeur heeft uitgeweken.
65plusser (8-2-2014 om 03:15)
@Flip en Antoine, Ik zie hier duidelijk 2 opmerkingen waarvan ik denk: die zijn geestelijk gestoord. Jullie mogen raden wie ik bedoel. Denk dat er veel ouderen beter en veiliger rijden dan jullie denken. Ik wil wel een testje met jullie doen. Respect zou hier meer op z'n plaats zijn. Sterke voor de nabestaanden en de chauffeur van de vrachtauto. Moet voor hem ook een traumatische ervaring zijn.
A (7-2-2014 om 22:56)
Ik kan wel antwoorden waarom de vrachtwagen daar staat. Die is namelijk op dat voorsorteer vak terecht gekomen omdat hij nog een klein beetje heeft kunnen uitwijken nadat hij de auto heeft geraakt die daar van rechts kwam. Ze kwamen namelijk allebei uit dezelfde richting gereden. Voor veel mensen lijkt het nou net of de vrachtwagen andersom staat.
bob (7-2-2014 om 22:03)
Beste Zeeuw, de vrachtwagen is uitgeweken, daarom staat die nu naast z'n eigen rijbaan. Raar hé als er een auto tegen je aangeplakt zit dat je naar links uitwijkt......Ouder echtpaar wilde invoegen waar de vrachtwagen in dezelfde richting reed, rijbaan waar hij nu opstaat is van tegenmoetkomend verkeer....Gelukkig dat daar niemand reed...
Cookie-instellingen beheren