Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

Doden N59 vormden echtpaar

Toegevoegd: 06-02-2014, 17.07 uur
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De slachtoffers van het dodelijke ongeval op de N59 vanmiddag bij Bruinisse zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw. Het gaat om een echtpaar uit die plaats. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De twee wilden met hun personenauto vanaf de Grevelingensluis de N59 oprijden. Daar kwamen ze in botsing met een vrachtwagen. Het echtpaar raakte door de aanrijding zo zwaar gewond dat de opgeroepen hulpverlening niets meer voor hen kon doen. De twee overleden ter plekke.

Vanwege het ongeval is de weg tot 15.45 uur gedeeltelijk afgesloten geweest om de verkeersongevallenanalisten sporenonderzoek te laten doen en de wegbeheerder de ravage op te laten ruimen. Het verkeer is omgeleid via de parallelweg.

Zie ook:
- Twee doden bij ongeluk N59 Bruinisse (06-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een oudere weggebruiker (7-2-2014 om 09:31)
Triest dat dit is gebeurd. Wel asso zijn de opmerkingen over oudere weggebruikers. De meest zware overtredingen en dodelijke verkeersslachtoffers vallen onder de jongeren. Verkeersregels zijn er niet voor niets. De meeste jongeren rijden na het behalen van het rijbewijs op de weg als een kip zonder kop. Vroeger hadden we de zondag rijders met een hoedje maar nu hebben we de asso's met een petje dei echt gevaarlijk zijn. Zelf heb ik op 60-jarige leeftijd het nieuwe C-rijbewijs met aantekening 95 in een keer gehaald. Ik ben hier best trots op terwijl de meeste jongeren hun B niet in een keer halen. Wie zijn nu gevaarlijk...... Ik ben wel van mening dat een opfris cursus verkeer en praktijk bij het verlengen van een rijbewijs niet verkeerd is.
anna (7-2-2014 om 09:02)
Beste Flip en Antoine, Deze reactie zegt meer over jullie eigen verkeersgedrag. Bovendien worden jullie (hopelijk) ook een keer 70. Ooit al over nagedacht? Verkeer is ook rekening houden met ELKAAR! De mensen die zijn omgekomen hebben hier waarschijnlijk niet voor gekozen, zoals ook helaas gebeurt bij jongeren alle leeftijden ertussen. Ik hoop dat ik over een jaar of 30 als ik 70 ben gewoon kan blijven autorijden en dat mijn mobiliteit niet wordt afgepakt door mensen die denken dat iedereen maar rekening moet houden met hen. Sterkte nabestaanden, bekenden van de slachtoffers en chauffeur! Want daar gaat het uiteraard vooral om.
zeeuw (7-2-2014 om 08:31)
Allereerst sterke voor de chauffeur en nabestaanden. En om even op A te reageren, deze weg op zich is niet gevaarlijk, wat gevaarlijk is zijn de vele mensen die vaak maar 70 rijden op de stukken dat je 100 mag... Hierdoor zie ik wekelijks gevaarlijke inhaalmanoeuvres en bumperklevende vrachtwagens die steeds weer van de cruisecontrol moeten... Minimum snelheid van 90 invoeren voor personenauto's op deze weg en streng controleren is de enige oplossing
anja (7-2-2014 om 08:24)
lijkt me gewoon geen discussie de leeftijd, feit is dat mensen een echtpaar misschien ouders opa , oma , ineens uit het leven zijn weg gerukt waar hebben we het dan over? het is gewoon een drama voor de familie die wens ik veel sterkte en ook alle hulpverleners.
An (7-2-2014 om 07:03)
Afgezien van dat er weer al conclusies worden getrokken over de mogelijke oorzaak van dit ongeluk, zoals hier altijd gebeurd, is het natuurlijk iets te kort door de bocht om te roepen dat je niet meer zou moeten rijden als je 65 of 70 bent... Ik denk dat ik bij menig bestuurder rond die leeftijd ws. liever en veiliger in de auto stap dan bij Flip. Maar ik vind wel dat er boven een bepaalde leeftijd strenger gekeken moet worden naar of ouderen zich nog verantwoord in het huidige verkeer begeven, waarom laten we ze niet periodiek een rondje rijden met een cbr examinator, moet toch helemaal niet zo moeilijk zijn?
Ko de Koster (7-2-2014 om 06:59)
@flip, wat ben jij een dom persoon om zo te reageren, meer kommentaar op jou reactie is verspilde moeite. De nabestaanden en de chauffeur veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren