Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doden N59 vormden echtpaar

Toegevoegd: 06-02-2014, 17.07 uur
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De slachtoffers van het dodelijke ongeval op de N59 vanmiddag bij Bruinisse zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw. Het gaat om een echtpaar uit die plaats. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De twee wilden met hun personenauto vanaf de Grevelingensluis de N59 oprijden. Daar kwamen ze in botsing met een vrachtwagen. Het echtpaar raakte door de aanrijding zo zwaar gewond dat de opgeroepen hulpverlening niets meer voor hen kon doen. De twee overleden ter plekke.

Vanwege het ongeval is de weg tot 15.45 uur gedeeltelijk afgesloten geweest om de verkeersongevallenanalisten sporenonderzoek te laten doen en de wegbeheerder de ravage op te laten ruimen. Het verkeer is omgeleid via de parallelweg.

Zie ook:
- Twee doden bij ongeluk N59 Bruinisse (06-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (7-2-2014 om 06:43)
FLIP___ je wil geen 65 jaar worden zeker ? denk eerst eens na voor je hier wat op schrijft!
cock (7-2-2014 om 00:49)
@ Flip , 65 ? Ik weet je leeftijd niet , maar we moeten straks na 65 nog even doorwerken hoor. Hoe kom jij dan op je werk ? In deze participatiemaatschappij rijden er nu al heel veel 65+ op de regiobusjes , hoe los jij dat op ?
Arie (6-2-2014 om 23:53)
Heel erg, dat vooropgesteld ! Maar hoe vaak ik op de rem moet voor iemand die op het laatst de weg-op-draait... Levensgevaarlijk. Iedere keer weer. Sterkte aan de nabestaanden.
bram (6-2-2014 om 23:15)
wat een vreselijk bericht. Het zal je maar overkomen. Als er nog nabestaanden zijn, of andere familie, heel veel sterkte in dit verlies. Onbegrijpelijk en onterecht !!
mar (6-2-2014 om 23:10)
de oudjes zijn de baan opgereden en mogelijk te laat gezien dat de vrachtauto naast hun zat, kan iedereen overkomen. Sterkte aan de chauffeur, al had ie geen schuld hij zal het er lang moeilijk mee hebben. Geef die man de steun die ie nodig heeft. Niemand raakt graag betrokken bij een ongeval. En zeker niet als er mensen overlijden aan de gevolgen daarvan. Triest wat er gebeurd is, het is niet meer terug te draaien en wie hier zegt dat je ouderen hun rijbewijs maar moet afnemen denkt niet na. Een ongeval is heel erg en blijft lang hangen, heb het ook mee gemaakt en was gelukkig niet zo ernstig, maar had toch zijn impact en bleef lang hangen.
Schimpy (6-2-2014 om 23:00)
Wat een belachelijke reactie FLIP, ik ben zelf 70 maar aan mijn rijstijl merk je echt echt niet dat er iemand van 70 jaar achter het stuur zit. U ben echt zo iemand die ook vind dat vrouwen allemaal slecht rijden, wat een kortzichtigheid. Ouderen mogen wel werken tot ze er dood bij neervallen maar ze mogen nergens meer aan meedoen en worden overal van buitengesloten, ik krijg zo'n hekel aan al die betweters en snotneuzen die denken alles beter te weten en te kunnen. Dit verschrikkelijke ongeluk kan iedereen overkomen, hou uw walgelijke taal gewoon voor u alsjeblieft. Mijn medeleven gaat uit naar de kinderen en andere nabestaanden, dat had ú ook kunnen schrijven in plaats van die onzin te schrijven.
Cookie-instellingen beheren