Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Doden N59 vormden echtpaar

Toegevoegd: 06-02-2014, 17.07 uur
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De slachtoffers van het dodelijke ongeval op de N59 vanmiddag bij Bruinisse zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw. Het gaat om een echtpaar uit die plaats. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De twee wilden met hun personenauto vanaf de Grevelingensluis de N59 oprijden. Daar kwamen ze in botsing met een vrachtwagen. Het echtpaar raakte door de aanrijding zo zwaar gewond dat de opgeroepen hulpverlening niets meer voor hen kon doen. De twee overleden ter plekke.

Vanwege het ongeval is de weg tot 15.45 uur gedeeltelijk afgesloten geweest om de verkeersongevallenanalisten sporenonderzoek te laten doen en de wegbeheerder de ravage op te laten ruimen. Het verkeer is omgeleid via de parallelweg.

Zie ook:
- Twee doden bij ongeluk N59 Bruinisse (06-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sarah (6-2-2014 om 21:15)
Als je zelf 70 jaar ben wil je ook nog rijden hoor! sterkte voor de nabestaanden en de chaffeur!
Antoine Berben (6-2-2014 om 19:16)
Uiteraard triest voor nabestaanden en de chauffeur van de truck. Maar, moesten deze bejaarden nu eigenlijk nog wel autorijden? Wat mij betreft mag die vraag best wel gesteld worden aangezien er regelmatig kleine en grote ongevallen gebeuren waarbij bejaarde bestuurders betrokken blijken te zijn en het een feit van algemene bekendheid is dat ouderen minder snel reageren en het verkeer in het algemeen ook steeds maar sneller en onoverzichttelijker wordt. Wordt het geen tijd dat ouderen en hun kinderen gewoon standaard zich de vraag gaan stellen of ouderen boven de 70 nog wel moeten blijven optreden als chauffeur van een auto? Wat mij betreft dus wel!!!
flip (6-2-2014 om 19:11)
Ouder dan 65 ? Rijbewijs afpakken! Onverantwoord !
fred (6-2-2014 om 18:42)
Hoe het ongeluk ook had mogen gebeuren, het is triest. Mensen gingen een eindje rijden om weet ik wat te gaan doen en opeens was het leven voorbij.
A (6-2-2014 om 17:43)
Triest ongeluk met trieste gevolgen! Helaas zal er toch wel niks aan deze gevaarlijke weg gedaan worden. Op zich vraag ik me af hoe het kon gebeuren. Het verkeer kan elkaar daar nooit kruisen normaal gesproken. Bij geopende brug moet verkeer in beide richtingen afslaan, en wanneer de brug dicht is kan men rechtdoor in beide richtingen. Hoe kan het dus dat de vrachtwagen in botsing is gekomen met de auto die vanaf de bypass (vermoedelijk) is gekomen, en de vrachtwagen wel over de hoofd rijbaan is gekomen vanuit richting Zierikee? In ieder geval veel sterkte voor de nabestaanden en chauffeur.
Cookie-instellingen beheren