Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Doden N59 vormden echtpaar

Toegevoegd: 06-02-2014, 17.07 uur
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De slachtoffers van het dodelijke ongeval op de N59 vanmiddag bij Bruinisse zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw. Het gaat om een echtpaar uit die plaats. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De twee wilden met hun personenauto vanaf de Grevelingensluis de N59 oprijden. Daar kwamen ze in botsing met een vrachtwagen. Het echtpaar raakte door de aanrijding zo zwaar gewond dat de opgeroepen hulpverlening niets meer voor hen kon doen. De twee overleden ter plekke.

Vanwege het ongeval is de weg tot 15.45 uur gedeeltelijk afgesloten geweest om de verkeersongevallenanalisten sporenonderzoek te laten doen en de wegbeheerder de ravage op te laten ruimen. Het verkeer is omgeleid via de parallelweg.

Zie ook:
- Twee doden bij ongeluk N59 Bruinisse (06-02-2014)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik (9-2-2014 om 18:40)
Ja lieve meid, maar las je naar links wordt gedrukt dan kom je automatisch op een andere rijbaan te staan....Als je nou goed naar die andere foto's kijkt dan zie je dat rechts van de vrachtwagen 2 rijbanen zijn......1 waar hij zelf op reed en 1 invoegstrook waar die auto afkwam en in wilde voegen......duwt vrachtwagen naar links en daarom komt ie op de andere 2 rijbanen te staan.Foto hierboven geeft vertekend beeld.
Benjamin (9-2-2014 om 17:40)
De personenwagen was gestopt op de invoegstrook van de bypass terwijl deze dicht was. De bejaarde man was van plan om ommekeerts te gaan. Hij draaide zonder te kijken de weg op en werd vol in de zijkant geraakt.
t is wat (9-2-2014 om 12:57)
Sorry, ik, maar ze staan wel degelijk verkeerd. Je ziet de pijl en kruis boven de weg... Je ziet rechts de berm... Dus de rijrichting is naar die pijl/kruis toe... Snap je? Maar die vrachtwagen staat met zijn neus naar ons toe, zeg maar. Een vrachtwagen die rondtolt, tja, het leek mij ook wel stug, maar hoe komt ie anders zo te staan?? Enne, ik ben een vrouw. Niet blond overigens... :-) (maar dat kun je niet opmaken uit mijn naam)
ik (8-2-2014 om 20:35)
t is wat: beide auto's staan gewoon in de goeie richting hoor......Een vrachtwagen die rondtolt....Denk toch eens na man!
jose verkerk (8-2-2014 om 20:13)
Wat een speculaties allemaal. De een weet t nog beter als de ander. Vind het al erg genoeg dat er 2 doden zijn te betreuren. Heel veel sterkte voor de familieden, chauffeur en hulp verleners
walter (8-2-2014 om 13:33)
@zeeuw,, misschien heeft de vrachtwagenchauffeur geprobeerd uit te wijken om een ongeluk te voorkomen, maar dat dit helaas niet gelukt is. sterkte voor de chauffeur, hulpverleners en vooral de nabestaande van dit echtpaar, dat ze de kracht mogen vinden om dit verlies te kunnen dragen