Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 175 km

Politie zoekt slachtoffers zakkenrollerij

Toegevoegd: 07-02-2014, 15.00 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar zakkenrollerij in twee supermarkten in Middelburg. Bij de meldingen hiervan is geen aangifte door de slachtoffers gedaan. De politie verzoekt de slachtoffers om contact op te nemen.

Bij de politie kwamen op 31 december twee meldingen van zakkenrollerij binnen. De eerste melding kwam vanuit een supermarkt aan de Vrijlandstraat rond 11.30 uur. De tweede melding kwam van een supermarkt aan de Johan van Reigersbergstraat rond 12.00 uur op dezelfde dag.

De supermarkten maakten de meldingen bij de politie nadat de slachtoffers dit bij hen hadden gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
domme nederlanders (8-2-2014 om 11:42)
@ wim, zakkenlokkers hahaha ! maar ik ben het met je eens, die zakkenrollerlokkers zijn eigenlijk het probleem zelf omdat die zelf dat tuig aanlokt en daar hebben we allemaal last van. net als van die werkgevers die hele komplete bende's met criminelen uit het buitenland naar hier halen. dat "soort" nederlanders zijn eigenlijk te dom om voor de duuvel te dansen, maar die geeft nu eenmaal zoveel korte termijn winst en met een bord voor je kop weet je toch niet beter ? ik zou ook gewoon net doen of je helemaal niet beroofd ben. niets aan de hand hoor ! we lachen gewoon verder. ohh, je kinderen verkracht door een pedofiel ? gewoon blijven lachen ! dan gaat het wel weg ...
wim (7-2-2014 om 19:19)
politie zou toch eigenlijk moeten zoeken naar de zakkenlokkers?
wie het kleine niet eert, ... (7-2-2014 om 17:29)
Ook dom van die slachtoffers, en ook van die winkels die hun klanten dan niet beter adviseren dat ze toch echt naar de politie moeten gaan en dat zeuren bij de infobalie natuurlijk geen zoden aan de dijk zet. maar ja, sommigen hebben misschien gewoon geld teveel en laten het maar voor wat het is, maar die zie ik toch echt niet als "slachtoffer". eerder als mensen die het de zakkenrollers makkelijk maken. en dan later zeker klagen over alle criminelen die uit het buitenland hier komen roven ? ja, hoe zou dat dan komen ? goh ! mogelijk omdat ze weten dat hier mensen wonen die niet eens weten wat politie is ? en dus niet eens aangifte doen ? geef ze het geld volgende keer dan gewoon !
Cookie-instellingen beheren