Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Straatrover steelt gepind geld

Toegevoegd: 07-02-2014, 15.25 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 20-jarige man is donderdagmiddag op de Dam in Goes beroofd van zijn net gepinde geld. De dader is niet meer aangetroffen.

Het slachtoffer pinde tussen 17.00 en 18.00 uur een bedrag uit een geldautomaat. Vervolgens kwam er een man aanlopen. Deze rukte de pinpas en het geld uit de handen van slachtoffer. De dader is niet meer aangetroffen in de omgeving.

De straatrover droeg een geel/beige jas met capuchon en een blauwe spijkerbroek. Hij is iets langer dan 1.80 meter. De straatrover liep in de richting van de Hema weg. De politie doet verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (8-2-2014 om 15:46)
Banken crisis, komt u weleens bij de betreffende automaat? Er is daar meer dan voldoende verlichting aanwezig. Daarnaast kunt u (ook na sluitingstijd) gewoon in de hal van dit filiaal geld opnemen. Op donderdag is het tussen 17:00 en 18:00 ook nog eens redelijk druk in deze straat dus 'verlaten' slaat ook nergens op. Gelukkig wordt u door niemand verplicht om klant van de Rabobank te zijn/worden.
Jack (8-2-2014 om 11:24)
@ peter, dus u hoopt er op beroofd te worden ? bent u wel helemaal normaal in de bovenkamer ? of jankt u gewoon wat uit frustratie en angst ?
jos (8-2-2014 om 08:08)
Ik neem altijd m'n Duitse Herder mee naar de pinautomaat en laat hem op 3 meter afstand van mij zitten. Heb altijd meer dan 5 meter vrije ruimte om me heen......Iedereen heeft respect voor mijn privacy
banken crisis (7-2-2014 om 17:15)
ik weet precies over welk geldautomaat het gaat, die van de rabobank. het is er donker, guur en je staat gewoon op de stoep waar iedereen binnen een halve meter langs moet. nog niet te spreken dat dat automaat altijd enorm smerig en vuil is,en beklad met viltstift e.d. ook is dat automaat vaak leeg ,of staat er een enorme rij wachtenden. de andere automaten binnen zijn ook allemaal afgesloten. maar dat is de service die de rabobank wel goed genoeg vindt blijkbaar. je kan ook bij de agrimarkt op dito locatie op een donkere verlaten parkeerterrein in een hoekje waar niemand je ziet bij de rabo pinnen. deze overval was ook gewoon wachten tot het voorkwam. die bij de agri komt vast ook wel. de locaties/opstelling lokt het uit.
Pippa (7-2-2014 om 16:56)
Nou ja je bent er geenszins op berekend als je net gepind heb,maar tegenwoordig kun je beter overdag pinnen en niet als het donker is ,de dief kan dan gemakkelijker wegkomen. Ik hoop dat ze hem snel pakken,en sterkte hoor voortaan voorzichtiger ,het kan ons allemaal overkomen,met het gajes wat rondloopt.
Anneke (7-2-2014 om 16:36)
Wat een lafbek zeg! Hoop dat hij gevonden wordt!
Cookie-instellingen beheren