Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hennepkwekerij in woning Terneuzen

Toegevoegd: 07-02-2014, 19.06 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - In Terneuzen is vanmiddag een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt.

De kwekerij bevond zich op de bovenverdieping van een woning aan de Chrysantstraat. De politie heeft de plantage in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf geruimd.

Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend. Volgens de politie ging het om een honderdtal planten. Deze zijn ter plekke vernietigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zinloos (10-2-2014 om 18:22)
@buurman,flinke vent ben je om de kliklijn te bellen,ga er dan zelf naar toe,lekker slim ook om dat hier te vermelden,die mannen werken nooit alleen.........
wakaflocka (9-2-2014 om 21:56)
Dat is toch ook geen locatie om dat te doen wat een sukkels man en ook nog eens overlast veroorzaken je vraagt er gewoon om.
Klaas (9-2-2014 om 16:13)
Helemaal mee eens buurman ik woon ook in de straat ben blij dat dat gespuis is opgerold helpen heel de buurt naar de donder en daarbij is het ook nog is levensgevaarlijk ivm brand e.d en als zo'n afzuuger staat te blazen begrijp ik dat het je rust verstoord.
Buurman (8-2-2014 om 17:36)
Ben tog blij dat ik de kliklijn heb gebeld. Vannacht lekker slapen zonder die herrie van die afzuuger