Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Bestelbus door rood, fietser gewond

Toegevoegd: 07-02-2014, 20.53 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een fietser is vrijdagmorgen gewond geraakt nadat een automobilist uit Hulst op de Hoofdweg in Terneuzen door rood licht reed.

Volgens getuigen reed de 24-jarige bestuurder van de bestelbus rond 07.30 uur door het rode licht op de Hoofdweg. De 47-jarige fietser uit Kloosterzande werd geraakt door hem. Hij werd met klachten aan zijn rug naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was zijn fiets was total loss.

De politie doet onderzoek naar de toedracht. Getuigen zijn gehoord en het slachtoffer zal later om een verklaring worden gevraagd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m (9-2-2014 om 21:41)
Soms heb ik meegemaakt dat de stoplichten niet goed functioneren Tractaatweg aan de kruising met hoofdweg en ook stukje binnen Terneuzen voorbij tankstation dan is het voor jou groen maar voor de andere bestuurder is het ook groen tja dan schrik je wel niemand z,n schuld behalve dan dat je altijd moet opletten niet te hard rijden die advies snelheden zijn er juist omdat als de stoplichten het laten afweten dat je tijdig kan remmen of reageren op de situatie van dat moment
Ook een passant (8-2-2014 om 13:10)
Passeer daar dagelijks, is schering en inslag door rood rijden. Zie ook regelmatig mensen niet alleen met hun telefoon bezig, ze drinken zelfs koffie achter het stuur. Eerder deze week was er wat ophef over het feit dat de politie o.a. controleerde op niet ijsvrij gemaakte ruiten, zouden ze bij vorst iedere dag mogen/moeten doen. Ik snap niet dat je zo de weg op gaat/wil, je ziet niets. Sta wat eerder op en neem je verantwoordelijkheid, of wil je dat een familielid/vriend/vriendin van jou zoiets overkomt? Fijne dag nog.
Pdw. (8-2-2014 om 12:36)
Hoezo door rood? Mag dat dan niet meer? Bij ons rijdt praktisch iedereen door rood! Het is nu zelfs zo dat je eerst even moet blijven wachten bij groen, anders ben je dood.
Cookie-instellingen beheren