Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Duo vlucht na betaling met vals geld

Toegevoegd: 08-02-2014, 20.16 uur
De politie zocht naar de daders in en om de parkeergarage.
De politie zocht naar de daders in en om de parkeergarage.
© Foto: Frans Bosscha/112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen hebben vanmiddag twee mannen geprobeerd met vals te betalen in een winkel aan de Scheldestraat.

Iets voor 16.00 uur werd via Burgernet bekend gemaakt dat er een overval zou zijn gepleegd op de winkel. Enige tijd later bleek dat er geen overval had plaatsgevonden maar dat twee mannen hadden geprobeerd met vals geld te betalen. Na de poging zijn de twee er vandoor gegaan.

De politie zocht na het incident met een aantal politie eenheden in de omgeving van de Scheldestraat, onder meer in de parkeergarage bij het Scheldeplein. De daders werden niet meer aangetroffen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommy (9-2-2014 om 09:56)
Hier is de politieauto nog heel! ;-)
leon (9-2-2014 om 09:32)
Hier is ie nog heel...
michel (9-2-2014 om 08:56)
probleem snel opgelost toch, staat toch een camera
Arie (8-2-2014 om 21:25)
Dan heb je het ver geschopt in je leven als je met vals geld in een winkel wat probeert te kopen. Een gouden toekomst gaat dit duo tegemoet!