Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke ravage na crash politieauto

Toegevoegd: 09-02-2014, 05.38 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht een politieauto zwaar beschadigd na een ongeval op de Paul Krugerstraat.

De politieauto reed over de Paul Krugerstraat in de richting van de keersluisbrug toen het bij de kruising met de Irislaan fout ging. In een flauwe bocht verloor een agent de macht over het stuur en reed met hoge snelheid recht door de middenberm om vervolgens op de andere weghelft tot stilstand te komen tegen een geparkeerde auto.

Tijdens de aanrijding werd ook een lantaarnpaal omver gereden. Deze kwam onder de politieauto terecht. Meerdere personenauto's liepen schade op. Of er bij het ongeluk gewonden zijn gevallen is niet bekend. Ook de oorzaak van de crash is niet bekend. Wel werd een flinke ravage aangericht.

Zie ook:
- Politieauto crashte na achtervolging (09-02-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joos (9-2-2014 om 13:01)
Wie niets doet kan ook geen fouten maken, iedereen die werkt maakt toch wel eens een foutje? De betreffende agent was in gedachten; moet ik afgaan op die melding van een jongen van 16 met alcohol in dat café in Souburg of van die dame van 76 zonder bel op de fiets? Hij schijnt de komende weken strafdienst te krijgen: snelheidscontrole op de A58 houden in een auto die door een chauffeur daar naar toe wordt gereden. Inderdaad ja, strafdienst, want dat zijn 'werkzaamheden' die een normaal opgegroeide agent haat om te doen. Daarom: sterkte man! En ook voor je collega die ernaast zat. Gelukkig zat zij niet achter het stuur, want anders waren de goedkope reacties over vrouwen etc niet van de lucht geweest.
Renata (9-2-2014 om 13:00)
Rene vraagt zich af wat ik me ook afvraag. Het verhaal is te vaag om te kunnen oordelen voor zover 'wij' hier dat al kunnen. Geloof maar dat dit intern heel goed onderzocht gaat worden. Wat niemand zich afvraagt, hoe is het met de mensen die in de auto zaten? Hopelijk valt het mee want dat was een harde klap.
Benjamin Scott (9-2-2014 om 12:50)
@Ik Zit jij de vw touran nou uit te maken voor een dwijl?!?! De Touran is de de mpv met het beste chassis en onderstel in zijn klasse. Die auto's zijn gewoon zwaar beladen. Gelukkig zijn het sterke auto's. Hoop dat de bestuurder er goed vanaf is gekomen.
andre (9-2-2014 om 12:50)
Je auto zou maar totalloss zijn dor dit, krijg je de dagwaarde terug........
Zeeuw (9-2-2014 om 12:50)
Een tijdje terug waren de agenten zo vriendelijk om mij s'nachts thuis te brengen na een incident, en tot mijn verbazing vonden de (jonge) agentjes het nodig om vanaf Zierikzee bijna constant 160km richting Goes te rijden!!! Ik vroeg nog of ik wel heel thuis zou komen, maar daar werd niet op gereageerd helaas. Ik vraag me af of ze dit uit kunnen leggen omdat de traject controle op de Zeelandbrug dit vast ook gemeten heeft. In ieder geval was ik blij dat ik werd thuis gebracht, want dat zijn ze niet verplicht natuurlijk, maar of dat nou zo moet???
iceman (9-2-2014 om 12:42)
Goed te lezen dat iedereen weet hoe het gegaan is. Not.... Gelukkig maken deze mensen zelf nooit een foutje oid. Nee hoor zal wel niets aan de hand zijn geweest toch. Als je er nu eens vanuit gaat dat de politie gewoon haar best doet en binnen de wet handeld( waar het trouwens niet nodig is om een zwaailicht of sirene te gebruiken als de politie te hard rijdt) zolang het maar in de " rechtmatige uitoeffening van hun bediening is". Blij met al deze positief denkende, 's nachts in hun bed liggende, het beter wetende en veel beter rijdende mede mensen.
Cookie-instellingen beheren