Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 175 km

Flinke ravage na crash politieauto

Toegevoegd: 09-02-2014, 05.38 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht een politieauto zwaar beschadigd na een ongeval op de Paul Krugerstraat.

De politieauto reed over de Paul Krugerstraat in de richting van de keersluisbrug toen het bij de kruising met de Irislaan fout ging. In een flauwe bocht verloor een agent de macht over het stuur en reed met hoge snelheid recht door de middenberm om vervolgens op de andere weghelft tot stilstand te komen tegen een geparkeerde auto.

Tijdens de aanrijding werd ook een lantaarnpaal omver gereden. Deze kwam onder de politieauto terecht. Meerdere personenauto's liepen schade op. Of er bij het ongeluk gewonden zijn gevallen is niet bekend. Ook de oorzaak van de crash is niet bekend. Wel werd een flinke ravage aangericht.

Zie ook:
- Politieauto crashte na achtervolging (09-02-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (9-2-2014 om 12:41)
Ik snap de mensen soms niet, zeuren dat de politie zijn werk niet doet. Nu proberen ze een aso van de straat te halen, is het nog niet goed. Dat de mensen mateiaal van hun baas krijgen wat niet geschikt is voor hun taak, kunnen de dienders niets aan doen. Waar gewerkt wordt vallen spaanders. Hoop voor beide dat ze weer snel aan het werk zijn. En dat die eikel waar ze achteraan aan waren zelf een paal op zoekt.
anders (9-2-2014 om 12:36)
En docent een toets niet eerlijk beoordeeld, En bakker te veel zout in zijn brood doet. Dan heb je een kapotte computer een lager cijfer of vies brood. De politie agent deed zijn of haar werk en maakte een fout alleen heb je dan meer schade en heeft iedereen commentaar. Misschien stak er wel een kat over. Of moest hij niezen. Had hij kramp in zijn been. Maar goed laten we er gelijk maar van uitgaan dat hij te veel gedronken heeft en voor de lol hard aan het rijden was. Want hij was tenslotte aan het werk.
anders (9-2-2014 om 12:34)
Zou het kunnen dat deze mensen aan het werk waren en misschien wel iemand achter na zaten die iets heeft gedaan wat niet mag. Is dat niet een veel logischere verklaring dan al het voorin genomen commentaar wat hier boven staat. Misschien dat een secretaresse haar computer laat vastlopen.
Marco de Vries (9-2-2014 om 12:27)
Kan gebeuren natuurlijk, zeker bij het politiewerk. Gelukkig alleen maar blikschade, sterkte ermee...
Ik (9-2-2014 om 12:25)
Veel reacties van typische Vlissingers. Die vallen de politie altijd aan. Als dit in Middelburg gebeurt zou zijn dan maken wij ons meer zorgen om de crimineel die ontkomen is ipv de politie aan te vallen. Schaam je!
Tom. (9-2-2014 om 12:17)
Aan de gedupeerde eigenaren....zet de rechtsbijstandsverzekering erop,en ga zeker niet akkoord met een lage dagwaarde,daar heb je je auto niet mee terug,en na reparatie is ie minder waard,omdat het een schade auto is . En dat daar zo polieman die denkt dat ie kan rijden. Achtervolging...bullshit,want geen optische en akoestische geluidsignalen,is alleen maar om de boel te sussen.
Cookie-instellingen beheren