Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Gewapende overval op schoenenzaak

Toegevoegd: 09-02-2014, 18.54 uur - Update: 10-02-2014, 14.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Zondagavond is een schoenenzaak in Hulst overvallen door twee mannen. De gewapende overval vond rond 17.50 uur plaats op de winkel aan de Gentsestraat.

Volgens de politie ging het om twee daders, één grote en één kleine man. Ze bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen. Ook waren er ten tijde van de overval enkele klanten in de winkel aanwezig. De daders waren zwart gekleed en zijn na de overval met een onbekend geldbedrag weggevlucht richting de Beestenmarkt. 

Een alerte getuige zag twee mannen in een auto stappen en meldde dit aan de politie. De auto werd zondagavond in Antwerpen door de Belgische politie gezien. De politie stelt een onderzoek in naar de betrokkenheid van de bestuurder en de auto bij de overval. Van de twee mannen ontbreekt ieder spoor.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (10-2-2014 om 11:53)
De overval vond rond 18u plaats, om 18:01 waren ze de grens over en vanaf 18:02 hoor je er nooit meer iets van. Hopelijk is het personeel niet al te geschrokken en worden ze goed opgevangen.
AJH (10-2-2014 om 07:20)
Feestje?!?! Voor de één een feestje en voor de ander een nachtmerrie... Op de grond gegooid worden, pistool tegen je hoofd geduwd krijgen, meegesleurd worden aan je haren, pistool tegen je rug voelen, intimiderende woorden naar je hoofd gesmeten krijgen. Volwassenen op de grond zien liggen die hun kinderen met hun jassen of lichaam afgedekt hebben...een peuter in een verlaten kinderwagen zien zitten.... hoe zouden de slachtoffers zich voelen? Een feestje? Nee!!!
Cookie-instellingen beheren