Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt man met mogelijk vuurwapen

Toegevoegd: 09-02-2014, 19.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft zondagavond een Burgernetbericht verspreid waarin gewaarschuwd wordt voor een mogelijk vuurwapen gevaarlijke man in Middelburg.

Rond 18.30 uur vond er in de Prinses Margrietstraat een bedreiging plaats door een man op een damesfiets. Meer details over het voorval zijn niet bekend, wel is de politie op zoek naar de man. De damesfiets had een kinderzitje en stickers.

De man droeg een grijze jas met capuchon. Omdat hij mogelijk een vuurwapen bij zich heeft vraagt de politie mensen die tips hebben 112 te bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vlissingse (10-2-2014 om 15:14)
en nou zie je totaal geen reactie, als het Vlissingen was geweest dan stond er zoveel commentaar, terwijl Middelburg erger en erger word. Gebeurd gewoon overal tegenwoordig, steden EN dorpen
Cookie-instellingen beheren