Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Arrestaties voor overval Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 11-02-2014, 14.06 uur
Door: Rolf de Feijter

BURGH-HAAMSTEDE - De politie heeft maandag in Vlaardingen een 22-jarige vrouw en een 32-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van betrokkenheid bij een woningoverval in Burgh-Haamstede.

Eind januari besteedde het TV-programma Opsporing Verzocht aandacht aan de overval op een 63-jarige bewoner aan de Strandweg op zondagavond 15 december 2013. Een man en een vrouw drongen die avond de woning van het slachtoffer binnen. Zij mishandelden hem en maakten een pinpas buit.

Naar aanleiding van de uitzending kreeg de politie een zestigtal tips binnen, waaronder een aantal zeer waardevolle. Tijdens het rechercheonderzoek kwam het tweetal in beeld. Zij zijn in Vlaardingen aangehouden en overgebracht naar PI Torentijd in Middelburg. Een hulpofficier van justitie heeft het duo in verzekering gesteld.

Zie ook:
 Man slachtoffer van brute overval (27-01-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-2-2014 om 18:27)
Deels is het erg dat er een programma Opsporing Verzocht in ons Nederland nodig is maar het werkt prima met de politie ook in ZLD Wat erg om een 63 jarige man zo toe te takelen om op zo'n onmenselijke manier, ik heb maar een antwoord ransel die personen af op de zelfde manier wat die man is overkomen, en sluit dat tuig op.
Fan van het programma 'Opsporing Verzocht' (12-2-2014 om 02:14)
Geweldig dat deze onmensen (een beter woord weet ik gewoon niet, dieren zijn nog 'beter' voor hun medegenoten dan deze onmensen) gepakt zijn. De politie verdiend hiervoor een compliment. Wat ik justitie graag als tip meegeef: sluit deze onmensen de rest van hun leven op. Het is toch niet normaal als je iemand zo erg mishandeld (5 gebroken ribben en een geperforeerde long), dat hij er 8½ uur over moet doen om de telefoon te bereiken en 112 te kunnen bellen (aldus 'Opsporing Verzocht')? Het is dat in Nederland de doodstraf niet meer geldt, want met alle plezier zou ik toestemming geven om deze onmensen te executeren... Het is gewoon verschrikkelijk als je je medemens zo durft toe te takelen... Een jongere die fan is van 'Opsporing Verzocht'.
Renata (11-2-2014 om 22:32)
Goed werk! Hopelijk zijn het de daders. Vieze lafbekken, zwaar straffen zo'n parasieten.
Bram (11-2-2014 om 20:59)
Ik hoop als het de daders zijn dat ze zelf een goed pak slaag krijgen in de cel Stelletje lafaards
Jan (11-2-2014 om 16:46)
Geweldig ! hartelijk gefeliciteerd politie met dit mooie sukses
Cookie-instellingen beheren