Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Wietkwekerij in woning Kruiningen

Toegevoegd: 12-02-2014, 13.57 uur - Update: 12-02-2014, 15.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - De politie heeft woensdagmorgen in een woning in Kruiningen een wietkwekerij ontdekt. De kwekerij is ontmanteld.

In de ochtend viel de politie de woning aan de Torricellistraat binnen. Ter plekke werd een wietplantage aangetroffen. De plantage bestond uit ruim 450 planten.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. In overleg met de officier van Justitie heeft de politie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd. Ook is gebleken dat er illegaal stroom werd afgetapt. Energiebedrijf Delta heeft onderzoek gedaan.

Er is ter plekke een man aangehouden. Deze verdachte, een 55-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren