Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 164 km

Dode en zwaargewonde bij ongeluk

Toegevoegd: 13-02-2014, 12.12 uur
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een bestelbus is donderdagochtend in Ovezande iemand om het leven gekomen. Een ander raakte zwaargewond.

Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur op de 's-Heerenhoeksedijk tussen de kruisingen met de Berendijk en de Hollestelleweg. Er ontstond een flinke ravage en de inzittende van de bestelbus bleek al snel te zijn overleden. De bestuurder van de vrachtwagen raakte bekneld en de brandweer had zeker een uur nodig om hem te bevrijden.

De brandweer schaalde op naar middel-ongeval en alarmeerde twee tankautospuiten, een snel interventievoertuig en een haakarmvoertuig met hulpverleningscontainer. Er kwamen twee ambulanceteams en een traumahelikopter ter plekke om zich over de gewonde te onfermen.

Vanwege de aanrijding is de 's-Heerenhoekseweg momenteel nog steeds afgesloten.

Over dit incident zijn twee recentere artikelen verschenen:
- Dode Ovezande is 34-jarige man uit Sas (13-02-2014)
- Weg nog uren dicht na fataal ongeluk (13-02-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (14-2-2014 om 00:06)
Zeg Chuckles, was jij erbij? Nee? Zou je dan zo goed willen zijn je commentaar voor je te houden? Jij bent dus een van die wijsneuzen waar Zeeuw het over had. Laat de mensen die er verstand van hebben dit onderzoeken. Ik zit zelf bij de hulpverlening en weet uit ervaring dat mensen zoals jij het altijd beter weten. Ik wil alle betrokkenen heel veel sterkte wensen en hoop dat we gespaard blijven van wijsneuzen. En Chuckles, volgens mij kan een bus geen toeval krijgen, de bestuurder helaas wel en wie weet is dat inderdaad wel de oorzaak geweest.
Richard (13-2-2014 om 22:59)
Nee Chuckles, dat kun je niet zien, het enige wat je kunt zien is dat ze te hard zijn gestopt...
Chuckles (13-2-2014 om 20:36)
Kan wel zijn Zeeuw maar zelfs een blinde ziet toch dat hier veel te hard is gereden. En ja wat is daar dan de oorzaak van, menselijk handelen, technisch mankement, heeft de bus een toeval gehad.
Loes (13-2-2014 om 17:51)
Helaas kende ik het slachtoffer persoonlijk, heb zijn dochter in mijn klas gehad. @ Zeeuw: helemaal met u eens. Wens zijn vrouw, zoon en dochter en verder familie alle sterkte toe en hulpverleners: jullie zijn onbetaalbaar, diep respect voor wat jullie doen.
lia (13-2-2014 om 16:58)
veel sterkte gewenst voor de nabestaande de vrachtwagenchauffeur . en zeeuw je heb gelijk wat je zecht iedereen heeft vluch een oordeeln. sterkte allemaal
pier (13-2-2014 om 13:09)
Heel triest je weet wel s morgens dat je weg gaat maar nooit of je ook weer thuis komt, sterkte nabestaande: en hulpverleners petje af voor wat jullie doen.
Cookie-instellingen beheren