Weerbericht:
Van het noordwesten uit meer zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode en zwaargewonde bij ongeluk

Toegevoegd: 13-02-2014, 12.12 uur
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een bestelbus is donderdagochtend in Ovezande iemand om het leven gekomen. Een ander raakte zwaargewond.

Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur op de 's-Heerenhoeksedijk tussen de kruisingen met de Berendijk en de Hollestelleweg. Er ontstond een flinke ravage en de inzittende van de bestelbus bleek al snel te zijn overleden. De bestuurder van de vrachtwagen raakte bekneld en de brandweer had zeker een uur nodig om hem te bevrijden.

De brandweer schaalde op naar middel-ongeval en alarmeerde twee tankautospuiten, een snel interventievoertuig en een haakarmvoertuig met hulpverleningscontainer. Er kwamen twee ambulanceteams en een traumahelikopter ter plekke om zich over de gewonde te onfermen.

Vanwege de aanrijding is de 's-Heerenhoekseweg momenteel nog steeds afgesloten.

Over dit incident zijn twee recentere artikelen verschenen:
- Dode Ovezande is 34-jarige man uit Sas (13-02-2014)
- Weg nog uren dicht na fataal ongeluk (13-02-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marco (15-2-2014 om 17:07)
ik wens de nabestaande heel veel sterkte met dit grote verlies en voor de vrachtwagenchafeur ook heel veel sterkte toegewenst het is heel triest wat hier is gebeurt.Ik vind somige wijsneuzen die dingen zomaar roepen die ze niet weten wij weten niet wat er gebeurt is dus laat dat allemaal aan de politie of de deskundige over.Het is al triest en erg genoeg voor de nabestaanden.
Chuckles (15-2-2014 om 00:34)
Deze gebeurtenis is ontzettend triest, absoluut eenieder kan hier hier zijn mening over geven, dat doe ik ook. Jammer Ad zijn reactie, ik zinspeelde een mogelijke toeval van de chauffeur van de bus. Ik denk dat iedereen wel begrijpt wat ik daarmee bedoel, beetje rare reactie van je, reageer dan ook niet.
Anne Mieke (14-2-2014 om 22:05)
Mariska en de kinderen alsmede ook de Fam. Lootens en Fam. de Putter heel veel sterkte gewenst met dit verlies. Ook de fam. van de vrachtwagenchauffeur veel sterkte
Mieke (14-2-2014 om 21:58)
Ik ben het eens met Corjan, laten we met z'n allen eens denken aan de nabestaanden van de overleden vader van 3 kinderen en aan zijn vrouw en familie. Het is gewoon erg hoe er geoordeeld en veroordeeld wordt over iets waar misschien de politie ook nog geen antwoord op heeft. Fam Lootens en Fam. de Putter heel veel sterkte
corjan (14-2-2014 om 09:04)
Ik geef hier nooit een reactie, maar nu kan ik het toch niet laten. Zou het niet beter zijn om te verbieden reactie te geven. Al die betweterige, op sensatie beluste reacties, met totaal geen meerwaarde, daar gaan steeds meer mensen zich aan ergeren. Schandalig hoe er gespeculeerd wordt en respectloos met commentaar om gegaan wordt. Verbieden dus!!!
gerard (14-2-2014 om 06:55)
Wat een vreselijk ongeluk!! Heel veel sterkte voor de nabestaanden van deze nog jonge man, die in de bloei van zijn leven is weggerukt. Groot respect voor de hulpverleners! Je zult maar zo iets moeten gaan doen. Waar ik blij mee ben is dat de veroordelingen deze keer uitblijven. Ik erger me altijd aan de reacties van mensen die al o zo goed weten hoe het gekomen is terwijl de politie nog een onderzoek aan het doen is naar de oorzaak van een ongeval. Laten we met elkaar afspreken meeleven is goed! Oorzaak bepalen laten we aan de politie over! Dan worden naast betrokkenen ook niet onnodig gekwetst!