Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Weg nog uren dicht na fataal ongeluk

Toegevoegd: 13-02-2014, 14.41 uur
Foto 7 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
familie (15-2-2014 om 09:50)
als iedereen zijn vooroordelen nou eens voor zich houdt en gewoon normale berichtjes hier bij zou zetten zou stuk fijner zijn voor de betrokkenen en familie op dit moment is er niks ergers om al die vooroordelen te lezen hier heeft niemand wat aan wil de chauffeur heel veel sterkte wensen met zijn herstel en Mariska de kids en familie heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijden berry r.i.p
chuckles (15-2-2014 om 01:04)
Aan mij is inderdaad niets gevraagd. Conclusies zijn er voor de ongevallen recherche. Het is een verschrikkelijk ongeval., het is niet te bevatten.
wilbert (14-2-2014 om 14:54)
Berry rust zacht. . Mariska en kids heel veel sterkte ook de overige fam . en vrienden.
J-P (14-2-2014 om 12:40)
Damn, Berry, wat verschrikkelijk. Ik vond je een fijne gozer om les aan te geven met het hart op de goede plek. Jammer dat je zo kort van je nieuwe hobby hebt kunnen genieten :( Alle sterkte aan de achterblijvers en, Chuckles, put a sock in it will ya... eigen interpretaties van het gebeurde zijn zo onzinnig. Hou het bij de feiten. Er is een dode, er blijven mensen verdrietig achter. PUNT.
tom (14-2-2014 om 09:07)
@ Chuckles....weeral zo`n domme eigen gedachte,als de bus en vrachtauto beide met 60km/h (dus niet te hard ) op elkaar rijden is het verschil 120km/h.Probeer zelf eens met je auto met 120 op een muur te rijden,en kijk wat er vanover blijft.Niemand heeft iets aan uw reactie. Voor de nabestaanden en alle betrokkenen...heel veel sterkte gewenst.
niks gevraag (13-2-2014 om 23:41)
@ Chuckles, Is er iets aan u gevraagd? Hou dan de conclusies die u trekt voor uzelf. Bij de politie zijn er mensen gespecialiseerd om dit soort dingen te onderzoeken. Het is al erg genoeg voor beide chauffeurs en familie.
Cookie-instellingen beheren