Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste jongens weer terecht

Toegevoegd: 14-02-2014, 10.00 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Twee jongens die sinds donderdagochtend werden vermist zijn weer terecht. Het duo werd vanochtend in goede gezondheid aangetroffen in Goes.

De vermiste 13-jarige jongens Michael en Gerben uit Kapelle werden 's ochtends voor het laatst gezien. Sindsdien keek de politie naar hen uit en werd de recherche op de zaak gezet. Onder meer via Burgernet en Twitter werd gevraagd om uit te kijken naar de twee vrienden.

De jongens waren rond 08.00 uur weer terecht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corine (16-2-2014 om 19:30)
@Marja.. In je reactie naar Pol zeg je eigenlijk dat als je een goede opvoeding hebt gehad je geen reden hebt om weg te lopen, en bij n slechte opvoeding wel.. Nou wie weet hadden ze toch een goede reden!! Je spreekt jezelf aardig tegen! Geef gewoon geen oordeel als je niets van de situatie afweet! En verder zijn we allemaal jong geweest, en hebben allemaal wel es iets gedaan waar je achteraf anders over denkt. Dit zijn kinderen en die denken nu eenmaal als kinderen en niet als volwassenen.. Kunnen ze ook echt niet hoor !!
pol (15-2-2014 om 21:13)
Nee, Marja. Mijn jeugd was geweldig. En met mijn opvoeding was niets mis. Maar ik denk dat je te vroeg roept. En je helemaal niet zo'n brede rug hebt als je denkt, getuige je reacties. Wie weet wat er gaande is in dat gezien. Misschien word er 1 wel misbruikt (ergste scenario). En wilde hij daarom graag weg. En nee, ik ben nooit weggelopen van huis.
jantje (15-2-2014 om 16:43)
marja je hebt groot gelijk want tegenwoordig is het schijnbaar heel normaal van jongeren om weg te lopen van huis als het ze niet zint
marja (15-2-2014 om 16:39)
jullie kunnen denken en zeggen wat jullie willen maar ik heb een hele brede rug in dit geval en inderdaad weet ik niet wat er precies wat er gebeurd is maar ik vind dat de jongens toch wel kunnen uit praten?met hun ouders en of hulpverlening?of moeten we dat maar allemaal normaal vinden tegenwoordig om weg te lopen voor problemen en je ouders en familie zo in onwetendheid te laten zitten???ik vind dit stijlloos te noemen en dikwijls nemen vriedjes een ander mee in hun problemen en dan maar samen besluiten om weg te lopen
walter (15-2-2014 om 13:06)
@marja, wil je je stomme opmerking voor je houden, je weet niet eens wat er aan de hand was, maar het is makkelijk vanachter je pc om te mekkeren, zoals zovelen hier doen terwijl ze niets weten.
marja (15-2-2014 om 11:38)
@pol ik denk dat jij een hele slechte opvoeding hebt gehad en ik ben met fatsoen opgevoed en respect voor andere mensen en als je dat hebt gehad dan hoef je niet van huis weg te lopen op deze leeftijd en volgens mij ben jij het misschien eens met deze jongens/en ook een ,,wegloper?,, en ook geen respect voor ouders en hulpverleners?
Cookie-instellingen beheren