Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Brandweer ingezet voor brand Belgiƫ

Toegevoegd: 14-02-2014, 18.33 uur
De brand aan de Kerkstraat in Moerbeke(B).
De brand aan de Kerkstraat in Moerbeke(B).
© Foto: Chris Platteeuw
Door: Manfred Berrevoets

MOERBEKE(B) - Diverse brandweervoertuigen uit Zeeland hebben vrijdagmiddag geassisteerd bij een brand in het Belgische Moerbeke.

Even na 17.00 uur brak de brand uit in een woning aan de Kerkstraat. Er was bij aankomst van de brandweer sprake van een uitslaande brand. Naast de Belgische brandweer is ook de brandweer van Zuiddorpe en Koewacht ingezet. Vanuit Terneuzen is er een waterwagen opgeroepen.

De brand is inmiddels onder controle. Over de omvang van de schade is nog niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (14-2-2014 om 20:47)
Prima. Andersom zijn de Belgen er ook voor ons. Vaak genoeg heb ik de MUG hier zien rijden omdat (denk ik) de helikopter niet mocht vliegen.
nel (14-2-2014 om 19:58)
geweldig te lezen dat samenwerking tot dit eindresultaat kan leiden. super brandweer mannen en vrouwen. Chapeau. vaak lees je alleen maar negatief commentaar en op zulke berichten wordt te weinig gereageerd. dus normaals chapeau....!!!!
Cookie-instellingen beheren