Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker op heterdaad betrapt in café

Toegevoegd: 15-02-2014, 12.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

OVEZANDE - Een 22-jarige inwoner uit Goes is zaterdagmorgen op heterdaad aangehouden bij een inbraak in een café in Ovezande.

De inbreker werd kort voor 09:00 uur overlopen door de eigenaresse van het café aan de 's-Heerenhoeksedijk. Met een honkbalknuppel bedreigde hij de uitbaatster. Samen met een broer lukte het haar om de verdachte vast te houden tot de politie arriveerden.

De Goesenaar had de voordeur geforceerd om binnen te komen. De politie heeft hem overgebracht naar een politiecel. Hij is voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (15-2-2014 om 16:56)
Ik hoop dat ze hem wel ff bewerkt hebben met zijn eigen knuppel voor dat de politie er was zodat hij ook nooit en ook nooit meer zal en zult doen
Eusebio (15-2-2014 om 15:51)
Misschien een pak op zijn donder geven met eigen honkbalknuppel ?
Cookie-instellingen beheren