Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 112 km

Twee gewonden bij botsing Grijpskerke

Toegevoegd: 15-02-2014, 20.19 uur - Update: 16-02-2014, 12.37 uur
Bij het ongeval raakten twee personen gewond.
Bij het ongeval raakten twee personen gewond.
© Foto: Frans Bosscha / 112Stadsgewest
Door: Manfred Berrevoets

GRIJPSKERKE - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's is zaterdagmiddag een 36-jarige inwoonster van Middelburg en een 27-jarige man uit Serooskerke gewond geraakt. Beide auto's raakten zwaar beschadigd.

Rond 16:45 uur ontstond op de kruising van de Baayenhovenseweg met de Hoge Duvekotsweg een aanrijding. De twee bestuurder kwam vrijwel gelijktijdig de kruising oprijden. De Middelburgse reed over de Baayenhovenseweg. Zij verleende vermoedelijk geen voorrang aan de man uit Serooskerke, die over de Hoge Duvekotseweg van rechts aan kwam rijden.

Door de aanrijding belande één van de betrokken voertuigen in de sloot. De vrouw raakte gewond aan haar rug en is met per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man is met een hoofdwond naar de huisarts gegaan. Beide auto's zijn weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Femke Jung (18-2-2014 om 13:49)
In feite komt het dus neer op: Theorie tegenover: PRAKTIJK. Hoe was het nu écht?? Niet oordelen als je geen flauw idee hebt waarover je praat. Zelfs de politie denkt niet zo bekrompen.
Femke Jung (18-2-2014 om 13:47)
waren alle 'verkeersregels' maar zo simplistisch te vertalen, als de gedachtegang van de man met onderstaande opmerking. Wel eens van 'polderblindheid' gehoord? Weet u hoe hard de bestuurster reed en hoe hard de bestuurder? Als laatstgenoemde mogelijk te hard reed, en bestuurster niet - aangezien zij af wilde slaan, en dat gebeurt doorgaans niet onder de 40/30 km per uur - en bestuurder van rechts andere voertuig wél zag, maar 'helaas' voldoende vaart had om te corrigeren, kan men zich afvragen hoeveel 'verkeersregels' - en dus ook of je wel of geen voorrang had moeten verlenen - er toe doen c.q. te interpreteren zijn in een ongeval als deze.
Bakker (16-2-2014 om 08:20)
Aan de schade aan de auto's te zien, lijkt het een voorrangs fout te zijn geweest.
Cookie-instellingen beheren