Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 36 km

Zes woninginbraken in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 16-02-2014, 12.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zaterdagavond zijn in Zeeuws-Vlaanderen zes woninginbraken gepleegd. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor. De politie onderzoekt de inbraken.

In de Rozenstraat in Terneuzen en Poorterslaan in Hulst bleef het bij een poging tot inbraak. Het lukte het inbrekersgilde wel binnen te komen in een woning aan de Churchillweg in Hulst, de Polenlaan in Heikant en in Terneuzen aan de Goudsbloemstraat en Zeven Triniteitsstraat.

In vijf gevallen werd een raam of deur geforceerd. Bij één woning werd mogelijk een valse sleutel gebruikt. Bij een andere inbraak is een geldbedrag weggenomen. Bij twee adressen wordt niets vermist of is nog niet bekend of er iets is buitgemaakt.

De politie is een onderzoek gestart en voert daarbij onder andere een buurt- en sporenonderzoek uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (17-2-2014 om 07:17)
Gisteren keek ik naar 'onopgeloste zaken' op sbs6, en ook daar zie je weer dat de politie je bijna uitlacht als je auto is gestolen. Ze doen amper iets
carlo (16-2-2014 om 22:00)
werdt al wekenlang aan onze poorten gerammeld savonds of snachts politie deed niks(rozenstraat)
volvo (16-2-2014 om 18:46)
dan kan je zien wat zo een 'voetjes' reactie uithaalt.niets dus.doe iets op welke manier dan ook aan deze serie inbraken.veel strenger straffen als gepakt worden.werkstraffen b.v want boetes betalen ze nooit en dan zijn weer al lang verdwenen.of moeten we van ons eigendom een fort maken.dan wordt het gezellig
Zielig (16-2-2014 om 17:13)
Valse sleutel?:)).komt me bekend voor.een bekende die de sleutel weer netjes heeft bijgemaakt.zielige figuurtjes.ga werken voor een dikke auto of inboedel!dat staat mooier ;).op deze manier straalt alsnog de armoede ervan af en zeker niet iets op tegenop te kijken of jaloers van te zijn.eerder medelijden en avonden waarop gelachen word om jullie.
Frans (16-2-2014 om 17:04)
Snel! Meer bekeuringen uitschrijven! Dat helpt tegen inbraken!
snaak (16-2-2014 om 13:22)
Onderzoek? Laat me niet lachen. Verleden jaar 2 inbraken meegemaakt. Alleen de politie kwam even langs. Voor sporenonderzoek was er elke keer geen tijd. Je kan ze net zo goed NIET bellen.
Cookie-instellingen beheren