Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 181 km

Zoekactie naar personen Saeftinghe

Toegevoegd: 16-02-2014, 19.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

PAAL - De hulpdiensten zijn zondagmiddag uitgerukt voor een melding van personen in de problemen in de buurt van Saeftinghe.

De oproep kwam rond 16.20 uur binnen. De KNRM rukte vanuit Hansweer met een reddingsboot uit om de persoon te zoeken. Voor de reddingsboot is het natuurgebied bij laag water moeilijk begaanbaar. Rond 17.15 uur werden de personen gevonden en aan boord van de reddingsboot genomen.

Hierna zijn ze in de haven van Paal aan de kant gezet. Diverse ambulances waren ter plaatse om de personen te onderzoeken. Volgens de KNRM zijn er geen personen gewond geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (17-2-2014 om 20:06)
Beste Anoniem Als die personen zonder gids waren in het verdronken land is dit nog dommer.Als je niet in het verdronken land zelf zit heb je reddingsboot nodig dan kun je volgens mij gewoon naar de kant lopen. Ten tweede wil ik U nog even zeggen dat ik nooit zal vloeken of de naam des Heren zal misbruiken. Met vr gr Jac.
Anoniem (17-2-2014 om 13:52)
@Jac. Weer lekker achter je pc aan vloeken? Misschien handiger als je eerst even kijkt wat er precies in het bericht staat en je daarop baseerd. Er staat nergens iets over een gids of dat ze IN het land van Saeftinghe waren. Maar met jouw reactie heb je alle gidsen die daar vrijwillig én goed getraind lopen weer voor lul gezet. Gefeliciteerd! Dit soort ongefundeerde berichten maken de wereld zoveel mooier...
bewoner (16-2-2014 om 22:27)
Haha, ze stonden gewoon op het ruige laarzen pad...... Vlak bij de dijk. Ze waren ook helemaal niet zoek, stonden toen de boot er eenmaal was net zo ver van de boot als van de dijk. Tja. Moeilijk om dan naar de dijk te lopen. Nat ben je dan toch al.
Jac (16-2-2014 om 21:34)
Lekker op tijd 3 min later was het hoog water , dan kun je als gids toch beter wat eerder alarm slaan , of hebben die geen getijdenboekje? Zo kort voor hoogwater vraagt om problemen. Dit zijn niet de eersten en het zullen jammer genoeg zeker niet de laatste zijn.
Cookie-instellingen beheren