Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers slaan hun slag in Middelburg

Toegevoegd: 17-02-2014, 12.19 uur - Update: 17-02-2014, 16.34 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Zaterdag en zondag zijn in Middelburg drie woningen opgebroken. Bij één woning bleef het bij een poging inbraak. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Zaterdagnacht werden bewoners aan het Park de Griffioen wakker toen ze glasgerinkel hoorden. Het bleek dat een ruit was vernield. Uit de kamer werd een mobiel computerapparaat weggenomen. Zondagochtend ontdekten bewoners van een woning aan de Gruttostraat dat geprobeerd was een raam open te breken. Ze hebben van deze poging tot woninginbraak aangifte gedaan.

Zondagmiddag werd een woninginbraak gemeld aan de Laurens Stommesweg. Er werd een raam opengebroken. De inbraak werd door een sleutelhouder ontdekt omdat de bewoners afwezig waren. Zondagavond werd in een woning aan de Michaelsdreef door de bewoners een inbraak ontdekt. De dader(s) hadden een raam opengebroken waarna de woning is doorzocht.

Bij deze woninginbraken zijn onder andere sieraden en computerapparatuur weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (17-2-2014 om 17:32)
in het zelfde weekend diversen auto`s vernield omgeving welzinge straat middelburg
Cookie-instellingen beheren