Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 404 km

Dronken vernieler uit bedreigingen

Toegevoegd: 18-02-2014, 10.49 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - De politie heeft maandagavond in Cadzand een man aangehouden die even daarvoor het personeel van een horecagelegenheid had bedreigd. Ook had hij vernielingen gepleegd.

De politie werd er bij gehaald nadat de man, een 31-jarige inwoner van Sluis, rond 21.00 uur onder invloed van alcohol verschillende lampen en een bord van de nooduitgang van de zaak had vernield. Hij bedreigde een personeelslid en toen de politie ter plekke kwam gooide hij ook nog eens een stoel kapot.

De man is ter plekke door agenten aangehouden en afgevoerd naar het bureau. Tijdens de rit naar het bureau heeft de man de twee agenten die hem aanhielden bedreigd. Beide agenten hebben hiervan aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lamaarlallen (18-2-2014 om 14:17)
Hoe kun je ordehandhavers die zich bedreigt voelen door n dronkelap nog serieus nemen?
mar (18-2-2014 om 11:24)
dit zijn nogal wat delicten wat dit fraaie geval gepleegd heeft zeg!maar twee agenten??en nog bedreigen ook???ze hadden gelijk al hun busjes pepperspray erop leeg moeten spuiten zonder pardon
Cookie-instellingen beheren