Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie rijdt inbrekers klem in Vlissingen

Toegevoegd: 20-02-2014, 11.00 uur - Update: 20-02-2014, 12.26 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Twee mannen van 20 jaar oud uit Middelburg en Oost-Souburg zijn woensdagavond op de Bilderdijklaan in Vlissingen aangehouden voor woninginbraak.

Een oplettende getuige belde de meldkamer over twee personen die zich verdacht gedroegen bij een woning aan de Bilderdijklaan. Even later stapten deze twee mannen in een auto en reden weg. Agenten reden op de Jacob Catslaan de personenauto klem waaruit één van de twee verdachten wegvluchtte.

Agenten hielden de eerste verdachte bij de auto aan. De tweede verdachte werd even later met hulp van een getuige aangehouden op de Koudekerseweg.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de woninginbraak. Daarbij is een technisch onderzoek en een buurtonderzoek gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (20-2-2014 om 16:52)
vind ik ook leuk en goed werk van de politie,maar dit waren amateurtjes en de pro inbrekers komen er volop aan dit jaar en dat gaat nog wat worden.en ik maar denken dat je geleerd moet zijn om in de 2e kamer te werken.
mikel (20-2-2014 om 15:35)
tja pech voor die jongens de volgende keer beetje beter uitkijken,en het komt wel goed laat je niet ontmoedigen door een beetje tegenslag...mvg..mikel
Rinus (20-2-2014 om 15:17)
Vind ik leuk.
Cookie-instellingen beheren