Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Grote politiecontrole op Brouwersdam

Toegevoegd: 21-02-2014, 09.31 uur
Door: Rolf de Feijter

SCHARENDIJKE - Donderdagavond heeft de politie een grote controle gehouden op de Brouwersdam. Doel van de controle was om informatie te verzamelen over gepleegde overvallen en woninginbraken.

De gecontroleerde automobilisten kregen flyers met tips om woninginbraken en overvallen en te voorkomen.
Automobilisten die geen gordel droegen of geen autopapieren/rijbewijs bij zich hadden, kregen geen boete maar een waarschuwing omdat het volgens de politie geen verkeerscontrole was.

Vlak voor de politiecontrole werden de auto's al digitaal gescand. Voor degene waarbij iets niet klopte, volgde een uitgebreide controle. Ook de inhoud van de auto werd hierbij bekeken.
Bij de controle werden 25 politieagenten van de eenheid Zeeland-West-Brabant ingezet. De controle begon om 18.30 uur en duurde tot het begin van de nacht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (21-2-2014 om 13:33)
Dit is toch een wat vriendelijke actie, de gewone man is hier niet echt de sigaar en er word vooral ingezet op voorlichting en het pakken van mensen die echt fout bezig zijn. Voor wat betreft een controle is dit een mooie middenweg. Beter dan iedereen en alles maar van de weg halen, alles binnenstebuiten keren en alles beboeten. Hoop dat ze dit volhouden, hier kweek je (beetje) respect mee.
jans (21-2-2014 om 12:26)
lion ik heb een gouden tip voor je, als je nou gewoon altijd een gordel draagt krijg je helemaal nooit een bekeuring! controle of niet!
Bram (21-2-2014 om 11:46)
Het is bij sommige mensen ook nooit goed als ze een bekeuring krijgen lopen ze te zeuren Nu krijgen ze een waarschuwing loopt hij nog te zeuren lion Vraag volgende keer gewoon om de bekeuring lion dat doe je ook niet
lion (21-2-2014 om 09:58)
belachelijk,dus als je geen politie controle treft,en geen gordel aan hebt als je word aangehouden krijg je geen bekeuring pfff
Cookie-instellingen beheren