Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje van 2 vermist in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 21-02-2014, 13.36 uur - Update: 21-02-2014, 13.42 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Een 2-jarig meisje is vrijdagmiddag korte tijd vermist geweest in 's-Gravenpolder. De politie riep mensen in 's-Gravenpolder en omgeving op om uit te kijken naar het kindje.
 

De politie verspreidde de oproep rond 13.35 uur, onder meer via Burgernet. Daarin stond dat het kindje op een driewieler reed en voor het laatst werd gezien in de omgeving van de Kastanjestraat.

Binnen tien minuten werd het bericht echter weer ingetrokken: het meisje was alweer terecht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mies (25-2-2014 om 21:06)
nou ik was 16 toen ik mijn eeste kreeg ik ben inmidels 36 en heb 4 kids maar ik ben mij kids nog nooit kwijt geweest gewoon opleten en niet tejong buiten laten spelen kids zijn nu 20 16 14 en 13
liek (24-2-2014 om 12:50)
ik ben het toch wel eens met Marieke als ik rond 11.45 en 12,15 brood ga halen en ik zie kindertjes van een jaar of 4 zonder begeleiding naar huis fietsen/lopen hou ik mijn hard vast,ze kijken nergens naar,ik merk dat er niet echt naar omgekeken wordt waar of de kinderen zijn ,en nee ook hier geen kinderen maar ik vind wel dat ze er beter op moeten leten
Moedervan2 (23-2-2014 om 23:10)
Fijn dat ze zo snel weer terecht was. Dit kan iedereen overkomen. Kindjes zijn ook zo snel. Ook ik ben mijn dochtertje wel eens uit het oog verloren. Je draait je eigen even om en ze zijn weg. Gelukkig woon ik in een "ons kent ons" buurtje.
mede moeder (23-2-2014 om 20:37)
Brrr wat eng zeg!! Zie mijn zoontje van 2 dat ook zo doen hoor.. je hoeft je enkel maar even om te draaien om in een paar seconden tijd een speelgoedje ergenst vanachter vandaan te plukken omdat je kind t daar weer heeft gegooid en hup.. weg zijn ze!! Gelukkig is ze snel weer gevonden maar wat een schrik zeg voor die ouders.. en t meisje.. die zal zich vast van geen kwaad bewust zijn..voor de mensen die negatief reageren... kom van onder je steen vandaan en denk toch s na voordat je een mening uit.
t is wat (22-2-2014 om 11:44)
Annet, je hebt gelijk, maar dit komt natuurlijk mede door het feit dat Nederland nu veel dichter bevolkt is én er veel meer verloop is. Dus mensen kennen elkaar minder..
annet (22-2-2014 om 11:02)
Weet je wat ik zo triest vind? Er was een tijd dat je voor zulke situaties geen politie nodig had. Buren letten op elkaars kinderen en iedereen wist waar zo`n pruts thuis hoorde. Tegenwoordig is het ikke ikke en de rest is bijzaak. Jammer hoor. Ik hoop voor de ouders dat hun dit nooit meer overkomt.
Cookie-instellingen beheren