Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Vermist meisje (15) nog steeds niet terecht

Toegevoegd: 27-03-2006, 10.43 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUWERKERK - De politie is nog steeds op zoek naar de 15-jarige Dominique Schenk uit Nieuwerkerk. Het meisje wordt al sinds zaterdag 18 maart vermist.

Het meisje was die dag rond twee uur 's middags met haar fiets vertrokken richting huis. Daar kwam ze echter niet aan. De fiets van het meisje werd teruggevonden bij de bushalte in Nieuwerkerk. Er is geprobeerd telefonisch contact met het meisje te krijgen maar de gesprekken bleven tot nu toe onbeantwoord.

Dominique is blank, is 1,58 meter lang, heeft blond haar en bruine ogen. Op de dag dat Dominique verdween droeg ze een spijkerbroek en lichtkleurige boots met beharing. Ook droeg het meisje een bomberjack.

De politie is nog steeds op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de vermissing. Mensen met informatie kunnen bellen naar 0900-8844 (€ 0,13 per minuut) of via faxnummer 0118-432109).

Meer informatie vindt u op de site vermistekinderen.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren