Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatieteam uitgerukt voor verward persoon

Toegevoegd: 21-02-2014, 22.21 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Een arrestatieteam van de politie is vanavond opgeroepen voor een medling van een verward persoon in Zierikzee.

Rond 19.45 uur kwam er een melding binnen dat een verward persoon zich op het dak van een pand bevond aan de De Huijbertstraat en naar beneden wilde springen. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse.
 
Omdat de persoon mogelijk een gevaar voor zichzelf en de omgeving zou kunnen zijn, waren ook de leden van een arrestatieteam met spoed uitgerukt naar Zierikzee. Zij zijn onder andere gespecialiseerd om op grote hoogtes te werken.

Rond 20.30 uur werd ook de brandweer opgeroepen om assistentie te verlenen. Tegen 20.45 uur werd duidelijk dat de persoon zelf van het dak was gekomen. Het arrestatieteam is niet meer ingezet. Voor de persoon zal voor opvang worden gezorgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ver warren (23-2-2014 om 08:01)
tjonge, 1 vent die een beetje door het lint gaat en heel zierikzee staat op zijn kop ? zijn ze daar zo snel in verwarring dan ? gelijk allemaal maar arresteren dan.
zinloos (22-2-2014 om 20:00)
tsja,ik ben ook wel eens verward,maar ja......om nu van een dak te dreigen springen,en half zierikzee op zijn kop te zetten,en een AFSPRAAK met justitie te maken inclusief een arrestatieteam,dat gaat me echt te ver,dan ben je niet verward,maar zwaar gestoord,of heel slim!
Tommy (22-2-2014 om 15:04)
Die man heeft absoluut geen hulp nodig, heeft al hulp genoeg gehad. Hij is de schrik van Zierikzee. Het was een poosje rustig, maar helaas is hij weer terug. Hopelijk zit ie voorlopig weer een poosje vast!
vlissingse (22-2-2014 om 14:55)
@ loes: met de eerste 2 ben ik het eens maar wat heeft Vlissingen er nou weer mee te maken, het is in zierikzee gebeurd, of ook een beetje in de war?
D. (22-2-2014 om 12:36)
Lokale knokploeg? U bedoeld toch niet het arrestatieteam? Deze hebben namelijk gespecialiseerde leden op vele gebieden en dus ook voor dit soort meldingen.
loes (22-2-2014 om 08:29)
de halve wereld is verward, net als de regering en gemeente Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren