Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 57 km

Autodief verzet zich hevig bij arrestatie

Toegevoegd: 22-02-2014, 12.54 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTERLAND - Vrijdagavond is aan de Van den Abeelestraat in Oosterland een man aangehouden omdat hij een auto probeerde te stelen. Hij is aan de politie overgedragen. Een tweede autodief wist te ontkomen.

Rond 20.00 uur zagen voorbijgangers dat twee mannen bij een autobedrijf in een auto zaten en deze waarschijnlijk probeerden mee te nemen. Nadat de eigenaar van het bedrijf in kennis was gesteld, trof hij de twee mannen aan. Een van de mannen wist te ontkomen, de andere dief werd aangehouden. Deze 31-jarige man uit Nieuwerkerk verzette zich hevig en hij moest door meerdere omstanders in bedwang worden gehouden.

Hij werd even later aan de politie overdragen, die hem naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg bracht. Zaterdagmorgen heeft de man te horen gekregen dat hij langer wordt vastgehouden. De politie is nog op zoek naar de andere man.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (22-2-2014 om 21:50)
Daar is Oosterland komen ze wel voor elkaar op, net als met die vieze brandstichters, compliment! Eigen recht is het beste recht want de rechters hier zijn zwak en soft.
ger (22-2-2014 om 17:22)
wetten veranderen,dief al het licht uit z'n ogen rammen en de te hulp geschoten omstanders voordragen voor een lintje voor het veilighouden van de provincie ,iets wat de overheid niet meer kan.
Cookie-instellingen beheren