Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Motorrijder onderuit op N57 Middelburg

Toegevoegd: 22-02-2014, 20.19 uur
De motorrijder werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. De motor raakte flink beschadigd en is weggetakeld.
De motorrijder werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel.
© Foto: Frans Bosscha/112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Op de N57 ter hoogte van Middelburg is zaterdagmiddag een motorrijder ten val gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur ter hoogte van de Middelburgse woonwijk de Mortiere. Ambulancepersoneel heeft de motorrijder ter plaatse onderzocht maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de motor weggetakeld. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
patatje (24-2-2014 om 11:29)
Beste Ted, bedankt voor de leuke tip van het rondje A58-N57.. Zodra het lekker weer is dan zal ik eens een middagje langs je achtertuin komen rijden! Uhh ja, mijn motor is een snelle en heeft een sportuitlaat. Volgens mij ben je gewoon een verzuurde zeurpiet. Leven en laten leven he, misschien zijn er ook zat mensen die last van jouw hebben! Bijna alle motorrijders zijn trouwens NIET crimineel en een hele groep rijd ook NIET te hard om nog maar even een paar vooroordelen uit de weg te ruimen Beterschap aan de motorrijder in kwestie.
de motorrijder (23-2-2014 om 23:54)
Hallo iedereen , de mensen die mij beterschap wensen , ontzettend bedankt ! de mensen die denken dat ik te hard reed , raar deed of wat dan ook ........ Tsja ..... ik ben onderuit gegaan omdat mijn achterwiel wegslipte toen ik op de invoegstrook reed waardoor ik in het gras belande en de macht over het stuur verloor. Hierna ben ik de n57 op gestuiterd en was het een kwestie van frontaal de vangrail in rijden of de motor plat gooien en hopen dat het goed zou komen... ik ben 20 jaar en blij dat ik deze reactie gewoon nog kan typen , blij dat mijn ouders nu geen bloemen hoeven uit te zoeken... heb ik er wat van geleerd ? volgende keer me banden warm rijden, en geen reacties meer lezen van mensen die denken te weten hoe het zit. gr
Niek (23-2-2014 om 18:05)
goed dat sommige mensen of afstand kunnen oordelen, jammer dat ze zelf meestal in zo'n vette stationcar rondscheuren. maar beterschap wensen voor de motorrijder is altijd op afstand te wensen, niet de oordelen. motorrijder Beterschap.
Kaas (23-2-2014 om 17:59)
Op dat gebied, echt plus punten voor wegbeheer en Rijkswaterstaat Deze mensen hebben een prachtig stukje asfalt neergelegd voor de motor rijdende medemens. * waarvoor dank * En zoals met verschillende soorten vervoer middelen, het gaat wel eens mis ja. Door eigen onbenulligheid, overschatting, pech , andere weggebruikers. Accepteer je dat risico niet, kan je beter achter de geraniums blijven zitten tot je tussen 6 plankjes gaat van ouderdom of een ellendige ziekte.
moet kwijt (23-2-2014 om 15:42)
Duidelijk uitvoeg gedeelte van N57, richting A58 "Toch maar beetje gas minderen he" Ik zeg toch niet,dat je te hard reed !? Algemeen bekende racebaan daar en de a58 Kom maar eens een zondagmiddag in mijn tuin luister !
w. furnemont (23-2-2014 om 12:56)
Allereerst beste wensen voor de familie en natuurlijk motorrijder. Aan degenen die die motorrijders afzeiken: Ik snap jullie helemaal, maar dan nog, als jij een motor heb (dat je juist waarschijnlijk niet hebt, anders liep je niet te klagen), dan zou je soms ook wel het gas opengooien. En er staat hier helemaal niet dat hij dat deed, ik rij zelf nu 2,5 jaar motor, en merk soms ook al rij ik niet hard dat mijn achterband wegslipt, dat kan ook bij hem gebeurd zijn. Niet meteen afkraken omdat je DENKT dat hij te hard rijd!! Of komt t gewoon omdat mensen niks beters te doen hebben dan om zondag vroeg mensen af te kraken??