Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 119 km

Onruststokers opgepakt op station

Toegevoegd: 23-02-2014, 10.58 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Zaterdagavond zijn op het station in Goes aan de Lijnbaan drie jongeren aangehouden nadat een groep zeer vervelend en luidruchtig was toen ze met de trein mee wilden.

Rond middernacht werd bij vertrek van de laatste trein richting Vlissingen de orde verstoord door ongeveer twintig jongeren. Bij aankomst van de trein besloot de Nederlandse Spoorwegen om de onruststokers niet mee te nemen. De groep is uit de trein verwijderd.

Op het perron bleven de jongeren vervelend en wilden niet weggaan. Agenten hebben met behulp van hun wapenstokken en een politiehond de groep verwijderd, waarbij enkele jongeren klappen kregen. Er werden drie jongemannen aangehouden voor baldadigheid omdat zij tegen een fiets schopte, het niet voldoen aan een bevel om te vertrekken en voor belediging.

Het gaat om twee jongens van 16 jaar uit Arnemuiden en Nieuw en Sint Joosland en een 17-jarige jongeman uit Arnemuiden. Op het politiebureau bleek dat de jongeren, ondanks hun leeftijd, een behoorlijke hoeveelheid alcohol hadden gedronken. De jongeren zijn gehoord. In de loop van de nacht mochten ze het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjors (26-2-2014 om 11:11)
Politie kan niet hard genoeg slaan, gasten uit arnemuiden denken dat ze alles kunnen, pappa en mamma lossen het wel op, altijd al zo geweest, ze moesten gastjes uit arnemuiden de toegang tot goes onmogelijk maken op stapavonden al jaaaaren is het gedonder. Maat van me ligt nog steeds in het ziekenhuis omdat arnemuidenaars zonodig met een laffe tien man op hem in moesten trappen, omdat hij zogenaamd een 'alto" was. En nu zitten ze ineens te huilen.
lia (26-2-2014 om 11:11)
goed werk politie, gewoon de matrak erover. Dat idiote gedrag van die zuipschuiten.Ja tis altijd zielig als je geslagen wordt, we hebben nooit wat gedaan we zongen alleen maar......ja tuurlijk politie heeft het altijd gedaan........je wordt natuurlijk niet voor niets geweigerd. en als de politie vraagt om door te lopen moet je niet stoer doen maar gewoon doorlopen. Zo niet dan een klap. We zongen alleen maar ........we deden niets we moesten maar zien hoe we thuis kwamen...........de mobiele telefoon tijd heeft je vast geholpen denk ik dan.. effe bellen
sandra (25-2-2014 om 07:24)
Als de politie niets doet zijn ze lui en doen ze hun werk niet. Als ze wel optreden gaat iedereen opeens janken. Het is ook nooit goed. Mensen ga wat nuttigs doen in plaats van op de politie af te geven. Goed werk.
erremuu (24-2-2014 om 20:30)
Politie sloeg nergenst op sommigen zongen niet eens de trein uit geschopy honden werden er op ons afgestuurd helemaal niks gedaan. Baldadigheid helemaal niks geneurd? Zeer triest om een 16 jarige helemaal te slaan omdat hy niet doorliep wat een verklaring zeg. Politie mag alleen ingruipen als het niet anders kan. Anders mag er geen geweld gebruikt worden. Zeer triest allrmaal
henkjan (24-2-2014 om 16:31)
ronduit triest! de politie schopte de jongens uit de trein omdat ze een liedje zongen. ze konden hierdoor niet naar huis alleen met een taxi ofzo. de jongens werden met stokken geslagen omdat ze niet door liepen. heel triest gehandeld dit. pak de echte criminelen maar aan en niet jongens tussen de 16 en 19.
Elly (24-2-2014 om 08:07)
We zullen de kinderen moeten slaan met wapenstokken,dan zo mishandelen,dat ze enkele weken in het ziekenhuis liggen. De politieagenten zijn geen mensen duidelijk zwijnen.
Cookie-instellingen beheren