Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Jongen op gestolen scooter gearresteerd

Toegevoegd: 23-02-2014, 14.09 uur
Door: Rolf de Feijter

BIGGEKERKE - In de nacht van zaterdag op zondag is een jongen op de Valkenisseweg in Biggekerke aangehouden omdat hij op een gestolen bromfiets reed.

Agenten zagen om 01.20 uur over de weg van de Werendijke een scooter aan komen rijden. De bestuurder droeg geen helm. Toen de politie hem wilde controleren, negeerde hij dit en reed door. Op de kruising van de Valkenisseweg met de Zwaanweg werd de jongen tot stoppen gedwongen.

Uit onderzoek bleek dat de scooter op 13 februari van dit jaar in de Julianastraat in Oost-Souburg was gestolen. De 14-jarige jongeman uit Oost-Souburg werd aangehouden en voor nader onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

Daar wordt hij nader aan de tand gevoeld. Ook kan hij vier bekeuringen voor het niet dragen van een helm, het besturen van een bromfiets zonder geldig rijbewijs, het negeren van een stopteken en het rijden zonder geldige verzekering tegemoet zien. De eigenaar van de scooter is op de hoogte gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (24-2-2014 om 07:01)
Vroeger was het in ieder geval zo dat een agent max. 3 bekeuringen uit mocht delen. Indien je met 2 agenten op patrouille bent is het dus wel degelijk mogelijk dat je 4 bekeuringen krijgt, de tweede agent schrijft er dan namelijk ook ééntje... :)
Ben (23-2-2014 om 23:00)
Er moet dan ook een pappa en/of mamma zijn die om 01.20 uur een kind van 14 niet thuis in bed heeft liggen. Dan hoor ik liever over een burgernet actie voor een kind van 2 die binnen 10 minuten afgerond kan worden. Van die ouders weet je zeker dat ze zich rot zijn geschrokken. Hopelijk mag dit voorval ook een keerpunt zijn voor de betrokkenen
lekkerpuh (23-2-2014 om 20:35)
Achterlijke goedkoop - eerst stelen en dan ook nog de aandacht gaan trekken..
R (23-2-2014 om 19:22)
Als je op deze leeftijd alzo in elkaar steekt.............
zeeuw (23-2-2014 om 18:17)
ze kunnen hem niet beter pakken, als ze hem met z,n kop op internet te zetten,. laten ze het wel
. (23-2-2014 om 16:27)
4 bekeuringen? Je kan er maar drie krijgen! Negeren stopteken? Als verdachte hoef je niet mee te werken aan je veroordeling. Ik zeg deze kan hij niet krijgen. Helm en rijbewijs natuurlijk wel stom dat hij de scooter gestolen heeft natuurlijk of het kan heling zijn..
Cookie-instellingen beheren