Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zwaargewonde bij ernstig ongeval A58

Toegevoegd: 23-02-2014, 16.44 uur - Update: 23-02-2014, 17.47 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Op de A58 bij Oost-Souburg heeft vanmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Daarbij raakte een 24-jarige man uit Oost-Souburg gewond.

Het ongeval gebeurde iets na 15.00 uur op de rijbaan in de richting van Middelburg naar Vlissingen. Een personenauto was van de weg afgeraakt en een stuk verderop op zijn kant in de bossen terechtgekomen. Er werden twee ambulances, meerdere brandweervoertuigen en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De helikopter landde vlakbij het ongeval.

De persoon was zelf uit  zijn voertuig geklommen en is daarna door ambulancepersoneel behandeld. Hij had verwondingen over zijn hele lichaam en werd met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval en werd over één rijstrook geleid.

De man verklaarde dat hij te hard reed en daarom uit de bocht vloog. Nadat bergingsbedrijf Kuzee het voertuig had geborgen, was de weg weer volledig open. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik (24-2-2014 om 09:28)
Dit is niet de eerste keer dat het slachtoffer dit meemaakt. Ik zou zeggen rijbewijs afpakken voordat hij iemand anders meeneemt in zijn roekeloze gedrag
Cor v.L. (24-2-2014 om 03:46)
@ J.S. Zal als ik u was deze ervaring delen met de politie zodat dit eventueel meegenomen kan worden in het p.v., zodat de officier een duidelijker beeld heeft om beslissingen te nemen, Hoe vervelend het ook is voor het slachtoffer (sterkte gewenst) is doordat hij zichzelf van de weg reed veel ernstiger leed voorkomen.
ricardo & joelle (24-2-2014 om 00:41)
ook wij zijn ingehaald door deze idioot de veel maar da ook veeel te hard reed!
jan (23-2-2014 om 22:50)
gelukkig heeft hij geen andere mensen kinderen etz mee genomen,zie hem vaker hard rijden door woonwijken etz met nog een klein zwart autootje ze denken echt niet meer na,je kinderen ben je verplicht binnen te houden door deze personen.
Renata (23-2-2014 om 21:59)
@ j.s.: Al er aan gedacht om hier een verklaring van af te leggen bij de politie, aangifte roekeloos rijgedrag? Dat hoop ik toch. Want het is inderdaad zoals je zegt, gelukkig kan je hier nog reageren...... vreselijk toch.
j.s. (23-2-2014 om 21:50)
Gelukkig eenzijdig ongeval. inderdaad wij kunnen gelukkig op dit bericht reageren. Eerst reed hij ons man/vrouw bijna van de weg door ons de de weg af te snijden, even verder reed nam hij een man met 4 kinderen bijna mee in zijn dodemansrit. Hij reed zo hard dat we zijn kenteken niet eens konden opnemen.Ben heel erg blij dat we nu weer gewoon thuis zitten en deze man ons net niet geraakt heeft.
Cookie-instellingen beheren