Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 109 km

Zwaargewonde bij ernstig ongeval A58

Toegevoegd: 23-02-2014, 16.44 uur - Update: 23-02-2014, 17.47 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Op de A58 bij Oost-Souburg heeft vanmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Daarbij raakte een 24-jarige man uit Oost-Souburg gewond.

Het ongeval gebeurde iets na 15.00 uur op de rijbaan in de richting van Middelburg naar Vlissingen. Een personenauto was van de weg afgeraakt en een stuk verderop op zijn kant in de bossen terechtgekomen. Er werden twee ambulances, meerdere brandweervoertuigen en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De helikopter landde vlakbij het ongeval.

De persoon was zelf uit  zijn voertuig geklommen en is daarna door ambulancepersoneel behandeld. Hij had verwondingen over zijn hele lichaam en werd met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval en werd over één rijstrook geleid.

De man verklaarde dat hij te hard reed en daarom uit de bocht vloog. Nadat bergingsbedrijf Kuzee het voertuig had geborgen, was de weg weer volledig open. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (23-2-2014 om 17:05)
mijn vrouw kreeg 2 jaar geleden een tweede hersenbloeding - een CVA , geen tia. daar wilde niemand voor komen , ik moest haar zelf maar op de huisartsenpost zien te krijgen.maar fijn dat hier weer een overvloed aan middelen beschikbaar was - voor die ene persoon
Cookie-instellingen beheren