Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo opgepakt na vondst wietplantage

Toegevoegd: 25-02-2014, 11.20 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - In een woning aan de Larixstraat in Terneuzen werden maandag twee verdachten aangehouden nadat de politie een hennepkwekerij had ontdekt.

Nadat de politie de laatste tijd enkele meldingen had ontvangen van een hennepgeur in de omgeving van de woning aan de Larixstraat, werd onder meer met een warmtecamera een nader onderzoek ingesteld. Dat leidde gistermiddag tot een inval in de woning.

Eenmaal binnen trof de politie diverse kweekruimtes aan. Vermoedelijk was er kort daarvoor geoogst. In de gehele woning lagen hennepresten. Desondanks werden er nog 240 hennepstekken en ruim 35 kilo aan gedroogde henneptoppen gevonden.

De 23-jarige eigenaar van de woning werd korte tijd later in een andere woning in Terneuzen aangehouden. Ook een 39-jarige man die zich bij hem bevond is aangehouden. Beiden worden verdacht van het runnen van de hennepkwekerij, het illegaal aftappen van stroom en het bezit van een busje peperspray. De mannen zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hein (28-2-2014 om 13:59)
James sta je ook stil bij het feit dat er brand kan uitbreken? Nee waarschijnlijk niet. en als er brand uitbreekt doordat die prutsers de stroom stelen en er dan vervolgens bij de buren brand uitbreekt vind jij dit dus nog niet zo erg. Ik denk dat je zelf geen verantwoordelijkheid hebt en zelf gebruiker bent. Mensen denk na en stop met die plantages in woonwijken. Gelukkig wordt de huurder meteen uit de woning gezet.
James (26-2-2014 om 13:02)
Wat een zielig gedoe en weer een mooi voorbeeld van hoe verdomd achterlijk het systeem is waar we in leven. Alles word ingezet in de jacht op een plantje, maar drank blijft gepromoot worden ondanks dat daar wel mensen aan overlijden en alleen maar gezeik van komt.. De agentjes zitten vast zelf continu aan het bier..
BERTUS (25-2-2014 om 18:49)
Wees niet ongerust, die mogen nog een keer naar de rechtbank hoor, maar je kan niet iedereen in Torentijd zetten tot ze eens voor moeten komen!
bart tieman (25-2-2014 om 17:29)
Kijk dat is toch een mooie vangst na goed politiewerk met gebruik van warmtecamara,,etc petje af ,,, bij mij vallen ze binnen met 9 veldwachters voor Jawel 6 buiten plantjes [1 tje extra je weet t nooit ] zo warmte camera toch niet zo gek en Bedankt he
mb (25-2-2014 om 16:14)
Stonden de volgende dag weer op straat zeker. Foei en niet meer doen.
anoniem (25-2-2014 om 14:00)
waarom zouden ze voor een hobby...
Cookie-instellingen beheren