Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Automobilist ramt auto Rijkswaterstaat

Toegevoegd: 25-02-2014, 11.31 uur
Door: Rolf de Feijter

WAARDE - Een auto van Rijkswaterstaat die ter beveiliging bij een aanrijding op de A58 stond werd maandagavond door een achteropkomende auto aangereden. Er vielen geen gewonden.

Rond 22.45 uur waren agenten bezig met de afhandeling van een aanrijding op één van de rijstroken van de A58. Om dit werk te beveiligen werd een auto van Rijkswaterstaat ingezet. Deze zette de rijstrook af door middel van gele knipperlichten en een verdrijvingspijl.

Dit werd echter te laat opgemerkt door een 41-jarige inwoner van Moordrecht. Hij botste tegen de afzetting waardoor beide auto's zwaar beschadigd raakten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Janger (26-2-2014 om 12:10)
@Kees: Dit heeft niets met sarcasme te maken. Meer met de realiteit. De A85 is één grote crossbaan voor liefhebbers. Ik zal niet zeggen dat dat hier mogelijk aan de orde was, maar Simon en Jan hebben wel gelijk. Mensen zijn met andere dingen bezig dan met autorijden. Die pijlen zijn prima te zien op afstand, zeker omdat er geen matrixborden voorstaan die het vooruit kijken mogelijk bellemeren. Wel zou het fijn zijn als deze er ooit nog eens komen. Het was één recht stuk waar het ongeluk gebeurde, dus het was prima te zien!
Kees (26-2-2014 om 07:18)
@Simon & Jan: schuif de sarcasme-antenne even uit.
Jan (25-2-2014 om 23:31)
A58.... Verlichting, waar? Overigens, liever geen verlichting dan wel, daarbij reed ik er gisteren op het moment suprême ook. Je ziet álles, tenzij je niet oplet..
blinde kip (25-2-2014 om 21:57)
Weer een gevalletje blinde kip. Gebeurt zo vaak tegenwoordig men is met allerlei dingen bezig behalve met autorijden en opletten met wat ervoor zich op de weg gebeurt. Het is niet voor niets verboden om te telefoneren zonder hands free telefoon. Maar aangezien er nog steeds figuren op de weg rondrijden die denken dat de wet niet voor hun geldt maar wel voor ieder ander zullen dit soort dingen blijven gebeuren, HELAAS is dat de realiteit in een maatschappij waar steeds meer geldt IKKE IKKE en de rest kan STIKKE.
jans (25-2-2014 om 21:00)
De A58 in Zeeland is één van de weinige snelwegen in Nederland zonder matrixborden boven de weg. Die hadden in dit geval (en de vele andere ongevallen die hier gebeuren!) het verschil kunnen maken. Veiligheid van hulpverleners op de snelweg is belangrijk!!
Edel (25-2-2014 om 17:16)
ik zou zijn gsm gebruik eens controleren, tegenwoordig zijn ze meer bezig met van alles en nog wat behalve auto rijden. Edel.
Cookie-instellingen beheren