Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanmiddag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietser zwaargewond in Serooskerke (W)

Toegevoegd: 26-02-2014, 10.57 uur - Update: 26-02-2014, 12.29 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - In Serooskerke (W) is woensdagochtend een fietser zwaargewond geraakt bij een aanrijding. Dat meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 10.25 uur op de Dominee Van Wouwestraat. De fietser kwam daar in botsing met een auto. Naast de ambulancedienst is ook een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen. Rond 11.30 uur is het slachtoffer met de helikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (26-2-2014 om 18:30)
heel erg veel sterkte voor mevrouw of meneer want dat is wel heel erg zo,n ernstig ongeluk...maar de hulpverlening is super van ambulance en traumaheli zo snel en hele lieve agenten zijn deze mannen