Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 01-03-2014, 23.27 uur - Update: 19-10-2016, 20.12 uur
Door: Rolf de Feijter & Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een steekpartij op de Turfkaai in Middelburg is zaterdagavond een persoon ernstig gewond geraakt. 


De steekpartij vond iets voor 22.30 uur plaats. Twee ambulances en meerdere politie-eenheden rukten met spoed uit. Het slachtoffer is ter plaatse kort behandeld door ambulancepersoneel en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Een gealarmeerde traumahelikopter kwam niet meer ter plaatse.

Vlak na de steekpartij werd een verdachte aangehouden in een nabijgelegen café. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex in gevangenis Torentijd. Volgens de politie is deze persoon vermoedelijk de dader van het steekincident. Aan de steekpartij zou volgens de politie vermoedelijk een ruzie vooraf zijn gegaan.

Een technisch rechercheur verricht op dit moment een sporenonderzoek naar de toedracht van de steekpartij. De Turfkaai is daarom tussen de Koningsbrug en de Sint Janstraat afgesloten. Rond 23.30 uur liet de politie weten dat dit onderzoek enkele uren zou gaan duren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
middelburger (2-3-2014 om 11:51)
gecondoleerd aan alle vrienden,kennissen,fam. van de jongen.
JanP (2-3-2014 om 11:51)
Hebben we het weer over geld, zucht... Een mensen leven is niet meer maar dat geld o wat belangrijk dat geld. Dat geld wat menig leven kapot maakt o dat geld.... Dat geld dat mensen uiteen drijft en eenheid in de weg staat o dat geld.
mozes (2-3-2014 om 11:47)
Nou @kees, het is je gelukt, wat mij betreft krijg je eeuwige roem, voor het aandacht trekken, en het drama op de achtergrond te zetten.
Giordano (2-3-2014 om 11:38)
@michelle @een moeder @fokje Die jongen is neer gestoken omdat ze met 3 mensen die man aan het pesten waren toen gingen ze er achter rennen en toen stak die man die jongen net boven het hart en toen heb en de andere jongens op de wond gedrukt en 1 uur later kwam die broer van de neergestoken jongen naar m'n huis we zijn vrienden namelijk dusja er zij. Niet meerdere slachtoffers
Pjotter (2-3-2014 om 11:35)
@kees, je lult maar wat maar als je zelf ooit geholpen wilt worden zal je maar wat blij zijn als er meerdere ambulances aanwezig zijn om je te helpen. 1 om te stabiliseren en 1 om je af te voeren zodat je zsm in het ziekenhuis bent. Helaas heeft het in dit geval niet mogen baten. Je kan jezelf beter de vraag stellen waarom sommige personen met een wapen op zak lopen.
Patrick (2-3-2014 om 11:16)
Het zou je kind maar zijn Kees.dan hoop je ook alle hulp te krijgen die er is...
Cookie-instellingen beheren