Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Zwaargewonde bij steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 01-03-2014, 23.27 uur - Update: 19-10-2016, 20.12 uur
Door: Rolf de Feijter & Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een steekpartij op de Turfkaai in Middelburg is zaterdagavond een persoon ernstig gewond geraakt. 


De steekpartij vond iets voor 22.30 uur plaats. Twee ambulances en meerdere politie-eenheden rukten met spoed uit. Het slachtoffer is ter plaatse kort behandeld door ambulancepersoneel en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Een gealarmeerde traumahelikopter kwam niet meer ter plaatse.

Vlak na de steekpartij werd een verdachte aangehouden in een nabijgelegen café. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex in gevangenis Torentijd. Volgens de politie is deze persoon vermoedelijk de dader van het steekincident. Aan de steekpartij zou volgens de politie vermoedelijk een ruzie vooraf zijn gegaan.

Een technisch rechercheur verricht op dit moment een sporenonderzoek naar de toedracht van de steekpartij. De Turfkaai is daarom tussen de Koningsbrug en de Sint Janstraat afgesloten. Rond 23.30 uur liet de politie weten dat dit onderzoek enkele uren zou gaan duren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marietje (2-3-2014 om 08:30)
Kees, jij vindt geld blijkbaar belangrijker dan mensen redden? Als er twee ambulances naartoe moesten, zal dat wel zijn reden hebben. Bij een mogelijke reanimatie worden er altijd twee ambulances gestuurd, dat kan bijv. een reden zijn geweest.
mozes (2-3-2014 om 08:22)
@kees, omdat ze het leuk vinden dat mensen zo als jij dan kunnen zeuren, dat het geld kost. Voor jou sturen we wel iemand op de fiets, van de slager. Omdat het voor de meldkamer vaak moeilijk in te schatten is, wat er is gebeurd, en het soms nodig is, dat er meer hulp is. Maar sommige vinden de kosten belangrijker dan een mensen leven, hè.
@kees (2-3-2014 om 07:22)
Dan kunnen ze 1 ambulance ingericht laten voor vervoer. Terwijlndie met de patiënt naar het ziekenhuis is kan de andere de boel opruimen.
D. (2-3-2014 om 07:14)
Beste Kees, met 2 ambulances heb je 2 artsen op locatie en hierdoor meer kennis en dus werd de helikopter geannuleerd. En daarmee worden kosten bespaard!
roos (2-3-2014 om 06:28)
Als de tweede ambulance er niet was geweest was het slachtoffer nu zeker dood geweest. Dit soort vragen zijn erg pijnlijk voor de ouders van het slachtoffer. Ouders en familie herl veel sterkte.
bros (2-3-2014 om 06:18)
@Kees, lekkere reactie weer, sjongejonge. Zou je je niet eens kapotschamen?
Cookie-instellingen beheren