Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuw materiaal brigade Zierikzee

Toegevoegd: 02-03-2014, 16.15 uur
Het materiaal werd zaterdag gepresenteerd.
Het materiaal werd zaterdag gepresenteerd.
© Foto: Peter Kouijzer
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland heeft de afgelopen tijd behoorlijk wat nieuw materiaal in gebruik genomen. Het materiaal werd zaterdag gepresenteerd aan sponsoren, schenkers en relaties.

De afgelopen jaren vond de Zierikzeese reddingsbrigade diverse fondsen en de gemeente Schouwen-Duiveland bereid haar werk en organisatie verder te ondersteunen. De gemeente voorzag de brigade van een onderkomen voor al haar materiaal.

Alle drie de boten, het trekkend voertuig, de persoonlijke beschermingsmiddelen van de opvarenden, voorraden en overige materialen liggen nu opgeslagen op één locatie. De strandpost staat op het buitenterrein.

“Een praktische oplossing voor de opslag, maar zeker ook voor een uitruk bij eventuele calamiteiten. De locatie is gelegen in de nabijheid van een haven waardoor het gemakkelijk is materiaal met oog op opleidingen te water te laten”, zo vertelt een woordvoerder van de brigade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren