Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Vrouw gewond na val van paard Dishoek

Toegevoegd: 02-03-2014, 17.46 uur - Update: 05-05-2014, 15.36 uur
Door: Roland de Jong

DISHOEK - In het buitengebied van Koudekerke is zondagmiddag vlakbij Dishoek een vrouw gewond geraakt toen ze van haar paard viel.

Het ongeluk gebeurde in het wandelgebied tussen de Verlengde Dishoekseweg, de Zwaanweg, het Vebenabos en de Galgeweg. Er werd rond 16.45 uur alarm geslagen. Een motorambulance en een ambulance rukten uit om hulp te verlenen. Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd opgeroepen maar deze is niet meer ter plekke gekomen. De politie verleende assistentie.

De vrouw is rond 17.25 uur met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ronny (3-3-2014 om 09:17)
ik ben het voor een grote deels eens met kees ,ik erger me ook aan de paardenstront op de fietspaden ,en jonge meiden horen niet buiten het terrein te rijden ,nou zie je het gevolg er van ,wij rijden ook niet met de fiets op de snelweg .
kelly (3-3-2014 om 07:11)
conclusies trekken is makkelijk als je er niet bij bent geweest! sterkte voor het meisje een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen!
m (3-3-2014 om 04:11)
@kees: wat een nare reactie. Waar staat dat het meisje alleen was? En misschien schrok het paard van alle rotzooi in berm?? Zoals u zegt: een paard is en blijft een dier. Dat is voor elke ruiter, jong en oud, een risico. Neemt niet weg dat dit heel naar is voor het meisje. Ik hoop dat het letsel meevalt! veel sterkte en beterschap voor het meisje!
domootjuh (3-3-2014 om 03:32)
ik erger me meer aan ergere dingen staat nergens dat ze alleen was dussssss en sterkte aan t meisje
jill (2-3-2014 om 23:03)
Kijk kees hier is maar 1 ambulance naartoe gegaan. Schikt dat je al beter? Meisje wist vast prima wat te doen Kon best alleen op straat. Maar misschien ben jij te zuur om zonder begeleiding te mogen communiceren?
Goesenaar (2-3-2014 om 22:58)
Ja, snap niet dat toeristen hier nog komen fietsen. Je struikelt over de poep op de fietspaden.
Cookie-instellingen beheren